Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Το ξενοδοχείο Nana Beach συμμετείχε στις καμπάνιες καθαρισμού ακτών “Clean Up the Med” και “Make Holidays Greener”


Για άλλη μία φορά το ξενοδοχείο Nana Beach του Ομίλου Καράτζη δείχνει την ευαισθησία του σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον συμμετέχοντας στις δράσεις “Clean up the Med”, την πανευρωπαϊκή εκστρατεία για τον καθαρισμό των ακτών της Μεσογείου και “Make Holidays Greener”, την ετήσια καμπάνια για θέματα κοινωνικών και περιβαλλοντι-κών πρακτικών κατά τη διάρκεια των διακοπών.
“Clean up the Med”


Οι μικροί επισκέπτες του Nana Beach μαζί με την ομάδα ψυχαγωγίας (animation team) του ξενοδοχείου έστειλαν το δικό τους οικολογικό μήνυμα αφιερώνοντας μια ολόκληρη μέρα στο περιβάλλον. Αφού ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν την προστασία και τη φρο-ντίδα του οικοσυστήματος, στη συνέχεια τα έκαναν πράξη συμμετέχοντας όλοι μαζί στον καθαρισμό της παραλίας Δράπανος του ξενοδοχείου. Η δράση “Clean up the Med” πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Legambiente, που θεωρείται η πιο διαδεδομένη περιβαλλοντική οργάνωση στην Ιταλία και της οποίας οι δράσεις μετρούν περισσότερο από 35 χρόνια. Το ξενοδοχείο Nana Beach, συμμετέχει κάθε χρόνο στην εν λόγω δράση προωθώντας έτσι τη φιλοσοφία της υγιούς διαχείρισης του περιβάλλοντος και της προώθησης του βιώσιμου τρόπου ζωής. “Make Holidays Greener”


Φέτος, οι μικροί φίλοι του ξενοδοχείου συμμετείχαν σε μια επιπλέον περιβαλλοντική ενέργεια και συγκεκριμένα στην καμπάνια “Make Holidays Greener” στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων οικολογικών δράσεων που πραγματοποιεί το club των μικρών επισκεπτών του ξενοδοχείου. Μέλη του προσωπικού και παιδιά καθάρισαν την παραλία ενθαρρύνοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερο το οικολογικό ιδεώδες. Η καμπάνια “Make Holi-days Greener” αποτελεί την ετήσια καμπάνια του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Με-
γάλης Βρετανίας (ABTA) σε συνεργασία με την Travelife, το διεθνές σύστημα πιστοποίη-σης που προωθεί την βιωσιμότητα στον τουριστικό κλάδο, με σκοπό την προώθηση ενερ-γειών που σχετίζονται με την κοινωνία και το περιβάλλον την περίοδο των διακοπών.
Το ξενοδοχείο Nana Beach αλλά και ο Όμιλος Καράτζη έχουν όλα αυτά τα χρόνια αποδεί-ξει έμπρακτα την ευαισθησία τους σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο αλλά και το περιβάλλον. Το ξενοδοχείο ως μια τεράστια μονάδα, η λειτουργία της οποίας έχει υψη-λές απαιτήσεις σε επίπεδο ενεργειακών αποθεμάτων, αναζητά συνεχώς τρόπους για την ε-ξοικονόμηση ενέργειας, συμμετέχοντας σε μια σειρά από δράσεις που έχουν ως στόχο την αειφορία.
Η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για το Nana Beach, που όχι μόνο λειτουργεί προς αυτή την κατεύθυνση αλλά προτρέπει και τους επισκέπτες του να σκέφτονται και να δρουν με βάση την οικολογική τους συνείδηση.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Travelworks Communications (Νάντια Πασχάλη | +30 210 9222525 | paschali@travelworks.gr)
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Βαθύ - Η παραλία Χρυσόστομος - Η παραλία Φυλακή - Η παραλία Μύρτος ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πολυφωτογραφημένα μέρη της Κρήτης - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Τα γεφυράκια στις Καλύβες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Το χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου ............. Το παραδοσιακό χωριό Βρύσες .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........