Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Μάγεψαν μουσικά το κοινό Μαρινέλλα, Γλυκερία και Βιτάλη ενώ μαγεύτηκαν απο Κρητκά εδέσματα σε γνωστό ουζερί της πόλης του Ηρακλείου

Μια μαγική βραδιά έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Παγκρήτιο στάδιο το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουλίου. Υπολογίζεται ότι παρευρέθηκαν περίπου 5.000 άτομα δημιουργώντας ένα ανεπανάληπτο κλίμα.
Τραγούδησαν έγιναν μια παρέα, γέλασαν και αισθάνθηκαν τον παλμό του καλού ελληνικού τραγουδιού.
Οι μεγάλες κυρίες της μουσικής τραγούδησαν δικά τους τραγούδια αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.Τρείς ‘μεγάλες κύριες’ του Ελληνικού τραγουδιού ,τρείς από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής,  η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ένωσαν επί σκηνής το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους. 
Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία,  κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, έκαναν το τραγούδι “Γυναικεία Υπόθεση”, μαγεύοντας το κοινό τους που είχε την  ευκαιρία , να τις απολαύσει  σε τραγούδια τους που άντεξαν στο χρόνο , που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού .
Δίπλα τους έχουν 14 σπουδαίους μουσικούς.
Την επιμέλεια προγράμματος και τις ενορχηστρώσεις κάνουν οι: Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και  Θανάσης Βασιλάς.
Η Μαρινέλλα, η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού είναι η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη <μύθος>. Mε τις  αξεπέραστες επιτυχίες στην καριέρα της, συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της γης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές.  
Η Ελενη Βιτάλη, με τη δική της ιστορία όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς στη φωνή της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν μεγάλες επιτυχίες,  θεωρείται δίκαια από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού.
Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια, με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Με τα τραγούδια της ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό. 
Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία : «Γυναικεία Υπόθεση»!
Το παρόν στον χώρο της συναυλίας έδωσε όπως σε όλες της δημόσιες δράσεις και το σώμα εθελοντών διασωστών του Ελληνικού ερυθρού σταυρού πανέτοιμο να δώσει την βοήθεια του εάν απαιτείτο.Μετά το τέλος της συναυλίας οι ήχοι παντρεύτηκαν με γεύσεις στο ουζερί του Τερζάκη στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου ο γνωστός επιχειρηματίας διατηρώντας φιλικές σχέσης με την Μαρινέλλα, φιλοξένησε το επιτελείο, σε μια εξίσου όμορφη γευστική βραδιά, με θαλασσινά, άφθονη τσικουδιά και τους μεζέδες ( έκπληξη - δώρο ) του Μανόλη Βουτσαλά Μπλομπλού, ο οποίος παρευρέθηκε στο τραπέζι.
Στην συντροφιά υπήρχαν ο γνωστός ηθοποιός σόουμαν Τάκης Ζαχαράτος και ο Έλληνας ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισανίδης.
Η παρέα πέρασε καλά έως τις πρώτες πρωινές ώρες και αισθάνθηκε την γνήσια κρητική φιλοξενία και τις γεύσεις της Κρήτης.
Συνομιλώντας για λίγο μαζί με την μεγάλη κυρία του Ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα, αισθάνθηκα την αύρα της προσωπικότητας της και εκτός σκηνής, ενώ η ευχή της ήταν να υπάρχει υγεία για όλο τον κόσμο, και να χαιρόμαστε παιδιά και εγγόνια.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Βαθύ - Η παραλία Χρυσόστομος - Η παραλία Φυλακή - Η παραλία Μύρτος ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πολυφωτογραφημένα μέρη της Κρήτης - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Τα γεφυράκια στις Καλύβες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Η παραθαλάσσια Παλαιόχωρα ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου ............. Το παραδοσιακό χωριό Βρύσες .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........