Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Επιστρέψουν στην εργασία τους οι απολυμένοι της «Βιοκαλλιεργητές Σητείας ΑΕ»

Συζητήθηκε στο πρωτοδικείο της Νεάπολης η προσφυγή των απολυμένων της «Βιοκαλλιεργητές Σητείας ΑΕ» για έκδοση προσωρινής διαταγής ώστε να επιστρέψουν στην εργασία τους έως την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων το Σεπτέμβριο.
Η απόφαση του δικαστηρίου είναι θετική για τους εργαζόμενους, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους χωρίς αλλαγή της εργασιακής τους σχέσης και με τους ίδιους μισθολογικούς όρους.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Μανόλης Πεπόνης που παρέστη ως βασικός μάρτυρας υπεράσπισης των εργαζομένων δήλωσε ότι «η απόφαση αυτή δικαιώνει τους εργαζόμενους σε πρώτη φάση και δίνει την ευκαιρία για εξεύρεση λύσης προς το συμφέρον τόσο των εργαζόμενων όσο και της εταιρείας , αλλά και για να σταματήσει μια ακραία και πρωτοφανής για τα δεδομένα του Λασιθίου συμπεριφορά από τη μεριά της «Βιοκαλλιεργητές ΑΕ» που διχάζει την τοπική κοινωνία της Σητείας».

Πηγή

anatolh.com
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πολυφωτογραφημένα μέρη της Κρήτης - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Τα γεφυράκια στις Καλύβες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Το χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου ............. Το παραδοσιακό χωριό Βρύσες .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........