Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη εβδομάδα το εργαστήριο - έκθεση Αγιογραφίας εντός του χώρου της Μονής Γκουβερνιώτισσας.Ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη εβδομάδα το εργαστήριο  - έκθεση Αγιογραφίας εντός του χώρου της Μονής Γκουβερνιώτισσας.
Μετά από χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες ενοικιάστηκαν από τον δήμο Χερσονήσου οι δύο χώροι του κτιριακού συγκροτήματος της Γκουβερνιώτισσας όπου θα λειτουργούν : Εργαστήριο - Έκθεση αγιογραφίας και κυλικείο αντίστοιχα.

Το εργαστήριο θα λειτουργεί ο γνωστός και καταξιωμένος αγιογράφος Γιώργος Κτιστάκης ο οποίος άρχισε ήδη να ετοιμάζει το χώρο του (όπως βλέπετε στις φωτογραφίες).
Οι επισκέπτες και προσκυνητές της Μονής θα μπορούν να παραγγείλουν ή να αγοράζουν εικόνες που θα εκτίθενται .

Το ίδιο χρονικό διάστημα θα έχουν ολοκληρωθεί και οι διαδικασίες για τη λειτουργία του κυλικείου οπότε και θα σας ενημερώσουμε. 
Η διοίκηση του Οργανισμού τους καλοσωρίζει και τους εύχεται καλές δουλειές .


ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηρακλείο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............