Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Άλλη μια δράση απο το Είμαι ακόμη Παιδί με τον «παραδεισένιο κήπο στο Πόρο»

Τι πιο όμορφο από έναν ωραίο, γεμάτο χρώματα κι αρώματα, καθαρό κήπο; Τίποτα, σκεφτήκαμε οι εθελοντές του «Είμαι ακόμα Παιδί» κι αμέσως βγήκαν τα γάντια εργασίας από τις ντουλάπες!


Από κοντά και τα φιλοξενούμενα κορίτσια του Κέντρου Προστασίας παιδιού στο Πόρο! Γιατί εκεί, στο δικό τους σπίτι, τον «στήσαμε» τον κήπο.

Η ιδέα μας είχε έρθει από καιρό, βλέποντας τη πίσω αυλή. Οι εθελοντές μας, η Ροδάνθη με την όρεξη, τις γνώσεις (δουλειά της είναι αυτή άλλωστε) και τις «επαφές», η Φαίη με τη αστείρευτη δυναμική της και την οργανωτικότητα κι η Ρένα με τη σοφία της και την ανεξάντλητη διάθεση προσφοράς φρόντισαν για όλα!
Η Devagro OEE μας προμήθευσε τα απαραίτητα και την ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Βάλαμε κι εμείς από τις αυλές μας βέβαια, και το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουνίου (ναι, ναι εκείνο το απόγευμα με την απίστευτη ζέστη), η επιχείρηση «παραδεισένιος κήπος στο Πόρο» ξεκίνησε!


Με πολύ αγάπη (για τα παιδιά πρωτίστως και δευτερευόντως για τα φυτά), σκάψαμε, φυτέψαμε, ποτίσαμε, γελάσαμε, κουραστήκαμε αλλά το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε όλους!
Κι όταν ήρθε και το λαχταριστό κέικ σοκολάτας της Ρένας (αχ τι κόλαση ήταν αυτή!), η καρδιά μας κόντεψε να σπάσει από χαρά!
Αν κι εσείς θέλετε να βιώσετε δυνατά συναισθήματα και να προσφέρετε αγάπη ελάτε μαζί μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μ’ έναν από τους παρακάτω τρόπους: site: www.eimaiakomapaidi.gr e-mail: info@eimaiakomapaidi.gr facebook: www.facebook.com/eimaiakomapaidi.gr


Ή μιλήστε με μια από της εθελόντριές μας:

· Εύη Λεονταράκη: 6974645331 (Υπεύθυνη Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας, Υποδοχής εθελοντών & Πληροφορίες)
· Αγγελική Ζερβού: 6982775591 (Υπεύθυνη Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, Οργάνωσης & Συντονισμού Ομάδας Παιδιών)
· Μαριάννα Χατζηαντωνίου: 6973415491 (Υπέυθυνη Χορηγιών- Δωρεών & Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης)
· Κατερίνα Σπυριδάκη: 6983100794 (Υπεύθυνη για την Στέγη Αρρένων Ανηλίκων στον Μασταμπά)
· Έρη Παυλάκη: 6947804864 (Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων)
· Εβίτα Περράκη: 6988348313 (Υπεύθυνη Ομάδας Χανίων)

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι!
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηρακλείο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............