Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Με χρώματα και ήχους η βραδιά αλληλεγγύης στο φρούριο Καζάρμα της πόλης της Σητείας


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουλίου στο φρούριο Καζάρμα της πόλης της Σητείας η εκδήλωση  τίτλο "Ημέρες αλληλεγγύης " η οποία ήταν αφιερωμένη στους πολίτες που χρήζουν βοήθεια.
Όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες του Derek Boyd τα χρώματα και οι ήχοι αλληλέγγυα μαζί με τους πολίτες της Σητείας έζησαν μια μοναδική βραδιά.



Στο κατάμεστο από συμπολίτες ενετικό φρούριο , οι χορωδίες ωδείου " Φραγκίσκος Λεονταρίτης " και "Coro , απέδωσαν με μοναδικό τρόπο ελληνικές και ξένες δημιουργίες . Στην εκδήλωση συμμετείχε ο συντοπίτης μας καλλιτέχνης Σήφης Λιγοψυχάκης .Αντί εισιτηρίου οι θεατές προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το δημοτικό κοινωνικό Παντοπωλειο . Η ανταπόκριση τους ήταν συγκινητική , αφού συγκεντρώθηκε αρκετά μεγάλος όγκος τροφίμων τα οποία θα διατεθούν στους ωφελούμενους της δομής . 
Η μαζική παρουσία των συμπολιτών μας αποδεικνύει τα ισχυρά κοινωνικά αντανακλαστικά των Σητειακων . 



Αυτού του είδους οι εκδηλώσεις , ενισχύουν την λογική προσφοράς στον συνάνθρωπο , ενώ παράλληλα σφυρηλατούν την κοινωνική συνοχή . 

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην παρουσία του ερυθρού Σταύρου προκειμένου για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης .







Έλληνες Πρωθυπουργοί στην ψάθα - 6 ιστορίες για τα Χριστούγεννα - Τα Εδέσματα των Χριστουγέννων .............> ............. .............
Το πλοίο Πορτοκαλής ήλιος - Ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό - Ο αγρός του φράγματος Αποσελέμη .............> ............. .............
Νίκος Ψιλάκης η πρωινή φωνή της Κρήτης - Ο Καλλιτέχνης τζαγκάρης Σπύρος Χαιρέτης - Άνθρωποι που ταιριάζουν τα φέσια τους ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............