Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Η Σπουδαστική Εστία Σητείας συνοδοιπόρος στην και μοχλός ανάπτυξης στην τοπική κοινωνία


Στο πλαίσιο της τριμερούς προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, του Τ.Ε.Ι. Κρήτης και του Δήμου Σητείας, η Σπουδαστική Εστία Σητείας, υπό την διαχείριση του Δήμου Σητείας, συνεισφέρει ενεργά στην κοινωνική ανάπτυξη και ευημερία της τοπικής κοινωνίας.
Εκτός από την τακτική φιλοξενία των οικότροφων Μαθητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και των Σπουδαστών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, στην Σπουδαστική Εστία Σητείας πραγματοποιούνται φιλοξενίες επιστημόνων, καλλιτεχνών αλλά και παραγόντων διεθνούς εμβέλειας οι οποίοι τους καλοκαιρινούς μήνες ,μέσα από τις δράσεις και εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Σητείας, συμβάλουν σημαντικά στην πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 20.07.2017 έως τις 28.08.2017, στις κτηριακές εγκαταστάσεις της Σπουδαστικής Εστίας Σητείας, θα φιλοξενηθούν δύο επί πτυχίο φοιτητές Ιατρικής, της Επιστημονικής Εταιρίας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.), οι οποίοι προσφέρουν οικιοθελώς τις υπηρεσίες τους στο νοσοκομείο της πόλης μας. Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα «Ιατρική απόβαση» και ενισχύει σημαντικά τη λειτουργία του νοσοκομείου, το οποίο έχει ανάγκη στελέχωσης από Ιατρικό προσωπικό.


Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν
1)      Ότι μια δομή η οποία ιδιοκτησιακά ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας την ευθύνη διαχείρισης έχει ο Δήμος Σητείας με πλήρη χρηματοδότηση από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, προσφέρει τα μέγιστα στα κοινωνικά εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.

2)      Όπου υπάρχει συνεργασία-εν προκειμένω Κράτους, Εκκλησίας και Δήμου Σητείας- με κοινό στόχο τη στήριξη της κοινωνίας τα αποτελέσματα είναι πάντα θετικά.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Βαθύ - Η παραλία Χρυσόστομος - Η παραλία Φυλακή - Η παραλία Μύρτος ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πολυφωτογραφημένα μέρη της Κρήτης - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Τα γεφυράκια στις Καλύβες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Το χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου ............. Το παραδοσιακό χωριό Βρύσες .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........