Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων Σητείας και ΟΦΗ με σκόρ 3 - 3


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας ένας πολύ μεγάλος φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Παλαιμάχων Σητείας και ΟΦΗ. Οι Ηρακλειώτες παρατάχτηκαν με πολλά μεγάλα "αστέρια" του παρελθόντος (Κορωνάκης, Μαρινάκης, Νόμπλιας, Μαχλάς, Πασσάς, Φουστανάκης, Χανιωτάκης κ.α.) 
Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού  τα έσοδα του θα επικεντρωνόταν στην επίτευξη συγκέντρωσης χρημάτων για την αγορά απινιδωτή που θα τοποθετηθεί στο γήπεδο Σητείας.
Ο αγώνας για την ιστορία έληξε ισόπαλος  3 - 3.
ΤΑ ΓΚΟΛ: 1-0 Σκαρμαλιωράκης 1' πλασέ, 2-0 Αισωπάκης 8' πλασέ, 2-1 Παπαγιαννάκης 11' σουτ, 2-2 Νιόμπλιας 22' σουτ, 3-2 Αισωπάκης 25' σουτ, 3-3 Μαρινάκης 32' σουτ.


Βραβεύθηκαν από τους Παλαιμάχους ΣΗΤΕΙΑΣ οι παλαίμαχοι παράγοντες του Σητειακού ποδοσφαίρου, Χαμηλάκης Μιχάλης, Γκιάτας Ιωάννης, Μαστοράκης Μιχάλης και οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ Νίκος Νόμπλιας και Μανώλης Ντάγκινης.
Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Σητείας ευχαριστούν όλους τους Σητειακούς φίλαθλους για την οικονομική συνεισφορά τους στο σκοπό μας να αγοράσουμε απινιδωτή για το γήπεδο Σητείας. Σε λίγες μέρες ο απινιδωτής θα τοποθετηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας προς χρήση.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Παλαίμαχους ΟΦΗ για την συμμέτοχη τους, μια ακόμη φορά.
Ευχαριστούμε τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου μας, το καφέ μπαρ The Wall, τα παιχνίδια Δρακάκης Αντώνης & Στέλλα Κωνσταντίνα για την συμμέτοχη τους στην πώληση εισιτηρίων.
Ευχαριστούμε την ΕΔΕΑΚ, το Σώμα Σαμαρειτών και τη ΔΟΚΑΣ για βοήθεια τους στη διεξαγωγή του αγώνα.
Ευχαριστούμε τον χορηγό του αγώνα play ΟΠΑΠ Καπετάν Σήφη 33 Σητεία.
Χορηγοί επικοινωνίας: Melody 88 fm, Style 100 fm, Sitia 95,5 fm, Σητειακά Νέα, Κρήτη Πόλεις και χωριά. Εφημερίδες Σητειακά, Νέα Επαρχία, Ανατολή, τα site Sitia Press, Sitia News και Sitia on line.
Εμείς οι παλαίμαχοι ευχόμαστε να έχουμε τη δύναμη να διοργανώνουμε αγώνες για να βοηθάμε την πόλη μας και τους πολίτες της.
Οι βραβευθέντες παλαίμαχοι παράγοντες Χαμηλάκης, Γκιάτας και Μαστοράκης ευχαριστούν θερμά τους Παλαιμάχους Σητείας για την τιμητική βράβευση και την αναγνώρηση της προσφοράς τους.
Διατητές: Μακρυδάκης, Καφεσάκης, Αυγουστινάκης.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΗΤΕΙΑΣ: Ανδριανάκης, Δερμιτζάκης, Δράκος, Μαρίνογλου, Κριτσωτάκης, καψυλιδάκης, πασχαλάκης, Ροζάκης, Αισωπάκης, Πλακαντωνάκης, Σκαρμαλιωράκης (Παξιμαδάκης, Λαντζανάκης, Ξυπόλιτος)
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΦΗ: Μαρής, Κορωνάκης, Ντάγκινης, Συντιχάκης, Νόμπλιας, Μαρινάκης, Παπαγιαννάκης, Σκέντζος, Ανδριαδάκης και οι Σητειακοί Γκροζάκης, Καρζής, (Μαράκης).


 Οι διατητές Μακρυδάκης, Καφεσάκης, Αυγουστινάκης ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηρακλείο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............