Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Το Παγκόσμιο συνέδριο φωτογραφικής ένωσης στην Παναγία Γκουβερνιώτισσας στις 21 Ιουλίου με κρητική βραδιά και εκπλήξεις


Πάνω από 150 φωτογράφοι, από 20 χώρες του κόσμου θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στην Κρήτη στο πλαίσιο συνεδρίου που διοργανώνει η Παγκόσμια Φωτογραφική Ένωση.
Οι σύνεδροι μετά από μία 4ημερη κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου θα επιστρέψουν στο νησί μας για την πραγματοποίηση του συνεδρίου.


Την Παρασκευή 21 Ιουλίου οι φωτογράφοι θα βρεθούν στο χώρο της Γκουβερνιώτισσας όπου θα δειπνήσουν (με έξοδα της Παγκόσμιας Φωτογραφικής Ένωσης) ενώ ο δήμος Χερσονήσου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Ανάπτυξης η «Γκουβερνιώτισσα» θα διοργανώσουν μια ξεχωριστή βραδιά προς τιμήν τους (με τη συμμετοχή του κρητικού συγκροτήματος του Σπύρου Τοράκη , της χορευτικής ομάδας του Λυκείου Ελληνίδων , ενώ θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στο χώρο της Μονής ώστε να δώσουν κίνητρο για πολλά «κλικ» στους φωτογράφους).
Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση θα είναι μια κορυφαία ευκαιρία για τη διεθνή προβολή της Παναγίας Γκουβερνιώτισσας αφού οι φωτογραφίες θα κάνουν το γύρο του κόσμου.


Η διοίκηση του Οργανισμού ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Φωτογραφικής Ένωσης κ. Μανώλη Μετζάκη για την επιλογή του χώρου και για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον Οργανισμό.
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Οι παραδοσιακές Αρχάνες - Η πανέμορφη Παλαιόχωρα - Ο οικισμός Γεράνι Ρεθύμνης ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Η Σερβάντα με τα καλά σερβίτσια - Κρητικοί στη Κύπρο παίζουν Κινέζικα - Το Σφεντύλι και ο αγρός του Αποσελέμη ............. ............. ............. 1902 στο φαράγγι της Σαμαριάς - Το ιστορικό φρούριο Φιρκάς - Το Ναυτικό μουσείο Κρήτης στα Χανιά ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο Αντώνης Στεφανάκης απο τον Ζαρό - Η συγγραφέας Βαγγελιώ Καρακατσάνη - Ο λυράρης Γιάννης Μπουντρονικόλας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σας προτείνουμε να δείτε

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............