Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Συνεχίζεται η 1η Έκθεση Χειροποίητης Ερασιτεχνικής Δημιουργίας" στο δήμο Χερσονήσου

Ξεκίνησε την Πέμπτη 13 Ιουλίου η 1η Έκθεση Χειροποίητης Ερασιτεχνικής Δημιουργίας"


Δημιουργοί και φίλοι του πολιτισμού μαζί σ´ ένα συναπάντημα τέχνης για να μας εκθέσουν τα έργα τους υπό τον εύγλωττο τίτλο “Τέχνη δια χειρός" έως 16 Ιουλίου στο γραφικό Κουτουλουφάρι και Πισκοπιανό του Δήμου Χερσονήσου.
Σκοπός μας να στηρίξουμε τις αξιολογότατες προσπάθειες δημιουργών που με την έμπνευση, το μεράκι τους, την αισθητική και το εξαίρετο γούστο τους θα μας ξεναγήσουν στον κόσμο της φαντασία τους εκφράζοντας το μέσα από τα "δια χειρός" καλλιτεχνήματα τους.
Όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες της προέδρου Κοινωφελούς επιχείρησης δήμου Χερσονήσου κυρίας Δέσποινας Πλευράκη. Μεράκι...λέξη ελληνική που δύσκολα θα βρει κανείς ακόμα και αν ψάξει στις γλώσσες όλου του κόσμου. Ευγένεια ψυχής...άνθρωποι της τέχνης που προάγουν το πολιτισμό αυτής της χώρας που με την παρουσία και τα καλλιτεχνήματα τους μετέτρεψαν με το καλλιτεχνικό φως τους, το γραφικό Κουτουλουφάρι και το Πισκοπιανό του Δήμου Χερσονήσου... σε μια ολάκερη γιορτή πολιτισμού από πανδεσία χρωμάτων!Η Μονή Σεληνάρι έτος 1934 - Ο Ηρακλειώτης Βαγγέλης Μαρινάκης- Η ΕΔΕΑΚ Σητείας
Μιλούν Κρητικά χωρίς να είναι Κρητικοί - Η Αξός Μυλλοποτάμου - Το χωριό Καραβάδος
............. .............
"/>

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ