Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

"Φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας".απο 12 έως 20 Αυγούστου

Για 10η συνεχόμενη χρονιά η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου και ο Δήμος Κισσάμου συνεχίζουν την προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού, των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και των τοπικών προϊόντων μέσω του θεσμού του "Φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας".

Διοργανώνουν το 10ο Φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 12 έως και 20 Αυγούστου στην παραλία του γηπέδου της πόλης της Κισάμου. Το 10ο Φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής ενότητας Χανίων.
Παραδοσιακά κρητικά προϊόντα ,είδη λαϊκής τέχνης από επαγγελματίες παραγωγούς του πρωτόγενη τομέα οι οποίοι εκθέτουν τα προϊόντα τους στο κοινό παρουσιάζοντας την παράδοση, την γεύση και την μοναδικότητα των Κρητικών προϊόντων . Στο Φεστιβάλ μπορούν να συμμετάσχουν, Βιοτέχνες, Συνεταιρισμοί , Παραγωγοί , Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Δήμοι .
Το Φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας αποτελεί έναν θεσμό που πρέπει να παραμείνει και να στηριχθεί, κυρίως, από τους Δημότες της Κισάμου. Είναι ένας θεσμός που προωθεί τις παραδοσιακές μας αξίες και διαφημίζει τον τόπο μας και ταυτόχρονα δύναται να αποτελέσει ένα οικονομικό στήριγμα για τις τοπικές επιχειρήσεις.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να απευθυνθούν στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κισσάμου έως τις 31 Ιουλίου 2017.
Παράλληλα, καλούνται τοπικές επιχειρήσεις να μπουν χορηγοί της εκδήλωσης και να στηρίξουν το θεσμό.
Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες
Μαρακάκη Βίκυ –Ανδρουλάκης Μανώλης Τηλ: 2822340222
fax:2822083327 Email : koinofelisdkis@gmail.com
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το ΑΡΚΑΔΙ της Ρεθυμνιακής - 2 αιώνες καφενείο στην Ελευθέρνα - Μονή Αγίας Τριάδας Αρετίου ............. ............. ............. Τάλος ο ζωντανός χάλκινος γίγας - Η “Θλιμμένη Χαραυγή - Το Ναυτικό μουσείο Κρήτης στα Χανιά ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Η Χρεοκοπία στην οικογένεια - Τα σύμβολα - Νίκου Μακαρώνα - Ο λυράρης Γιάννης Μπουντρονικόλας ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Παντάνασσα - Οι Δοριές του δήμου Αγίου Νικολάου - Το χωριό Βουβάς του δήμου Σφακίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σας προτείνουμε να δείτε

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............