Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Έρχεται το Mediterranean Festival of Sitia 2017Ξεκινάμε σήμερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια εκστρατεία που σκοπό θα έχει την διαφήμιση - προώθηση - προβολή του Μεσογειακού Φεστιβάλ της πόλης μας, σε όλη την Κρήτη και γιατί όχι και σε όλη την Ελλάδα.
Βοηθάμε όλοι και στηρίζουμε την μοναδική αυτή προσπάθεια των εθελοντών μας για την ανάδειξη του μεγαλύτερου γεγονότος του φετινού καλοκαιριού στη Σητεία.
Η ομάδα - σελίδα Sitia on line στηρίζει και βοηθάει το Μεσογειακό Φεστιβάλ με καθημερινές αναρτήσεις, κοινοποιήσεις σε άλλα site εντός και εκτός Κρήτης, όπως και με προβολές βίντεο ή φωτογραφιών που θα αναδείξουν τις μουσικές μας και τον τόπο μας.

Περιμένουμε και την δική σας συμμετοχή !!!
Προσθέστε το λογότυπό σας στην αφίσα και πάρτε μέρος στην εκστρατεία προώθησης - διαφήμισης του φεστιβάλ.
Αναρτήστε το στη σελίδα:

Ο Βασίλης Βασιλάτος με την παρέα του επί σκηνής και όχι μόνο... Σεμινάρια κρουστών και ήχοι αλλιώτικοι στους δρόμους, στις πλατείες και σε κάθε γωνιά της πόλης μας!


Αυτό το Καλοκαίρι θα είναι σίγουρα ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!

ΙΣΤΟΡΙΕΣ με ΚΡΟΥΣΤΑ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ
Η ομάδα ιδρύθηκε από τον Βασίλη Βασιλάτο και ουσιαστικά είναι ένα σύνολο κρουστών οργάνων πλαισιωμένων από μία μικρή ορχήστρα. Η ομάδα εξερευνά – μέσα από τον ρυθμό και τα ηχοχρώματα – τις μελωδικές και αρμονικές δυνατότητες των κρουστών οργάνων . Η χρήση μιας μεγάλης ποικιλίας κρουστών – από τα αφροκουβανέζικα congas και το ισπανικό cajon μέχρι την κλασσικότροπη marimba και το vibraphone – σε συνδυασμό με όργανα όπως η γκάιντα, το ακορντεόν, το βιολί ή το κλαρινέτο, δίνει μια σύγχρονη, ιδιαίτερη διάσταση στον ήχο της ομάδας .

STORIES ON PERCUSSION INSTRUMENTS by VASILIS VASILATOS
Vasilis’ Vasilatos group is an ensemble of percussion instruments accompanied by a small orchestra. The band explores the melodic an harmonic abilities of percussion instruments through rhythm and sound spectrum. The use of a large range of percussions (Afro-Cuban congas, Spanish cajon, classical marimba and vibraphone) in combination with instruments like bagpipes, accordion, violin or clarinet gives a contemporary, dimension on band’s sound.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Βαθύ - Η παραλία Χρυσόστομος - Η παραλία Φυλακή - Η παραλία Μύρτος ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πολυφωτογραφημένα μέρη της Κρήτης - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Τα γεφυράκια στις Καλύβες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Η παραθαλάσσια Παλαιόχωρα ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου ............. Το παραδοσιακό χωριό Βρύσες .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........