Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Γεύση από τα γυρίσματα της εκπομπής ΔΡΟΜΟΣ του ΑLPHA πήραν τα φιλοξενούμενα κορίτσια του Κέντρου Προστασίας Παιδιού στο Πόρο.


Γεύση από τηλεόραση πήραν τα φιλοξενούμενα κορίτσια του Κέντρου Προστασίας Παιδιού στο Πόρο.

Και μάλιστα καλής τηλεόρασης! Από εκείνη δηλαδή που δεν περιλαμβάνει στημένες συνεντεύξεις, κλισέ και «δουλεμένη» ευαισθησία.
Και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού «ψυχή» αυτής της εκπομπής, είναι η εκπομπή «Στο Δρόμο» που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 17:00, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, και κεντρικός παρουσιαστής της είναι ο Γιώργος Μαυρίδης, που αποδείχτηκε άνθρωπος ντόμπρος και αυθεντικός, όπως ακριβώς τον είχαμε στο μυαλό μας.

Γιατί ήμασταν κι εμείς εκεί κι όχι τυχαία.


Βλέπετε, όταν αποφάσισαν να «επισκεφτούν» ένα Κέντρο Προστασίας παιδιού στη Κρήτη σ’ εμάς απευθύνθηκαν. Μέσω της ιστοσελίδας μας είχαν ενημερωθεί για τις δράσεις του Σωματείου μας.
Κι εμείς, δρώντας με διακριτικότητα έχοντας πάντα στο μυαλό μας τα παιδιά και το πώς δεν θα διαταράξουμε τη καθημερινότητά τους, φέραμε σε επαφή την παραγωγή της εκπομπής με τους υπευθύνους του Κέντρου.

Οι συνεννοήσεις έγιναν, οι απαραίτητες εγγυήσεις δόθηκαν, το ραντεβού κλείστηκε! Και λίγο μετά τις 16:00 τη Πέμπτη 15 Ιουνίου ο Μπατμανάκης, ο Πιτερπανάκης, ο Πριγκιπάκης, η Χιονάτη και βέβαια η αγαπημένη σκυλίτσα Μόλυ, πέρασαν τη καγκελόπορτα του Κέντρου Προστασίας Παιδιού στο Πόρο…
Τα όσα συνέβησαν θα τα δείτε στις οθόνες σας, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα την Κυριακή 2 Ιουλίου. Ελπίζουμε να περάσετε τόσο καλά όσο τα κορίτσια μας (αχ πόση χαρά είχαν τα βλέμματά τους!) και να «πιάσετε» ακριβώς το μήνυμα που θέλει η εκπομπή να περάσει μέσω της επίσκεψης εκεί!

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το πηγάδι στο χωριό Θραψανό - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Η Μονή Τζαγκαρόλων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Το χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........