Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Συνεργασία του Δήμου Χερσονήσου με το GRIEKENLAND.NET για την τουριστική προβολή και προώθηση του τουριστικού προορισμού Δήμου Χερσονήσου.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια ακόμα ενέργεια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, Πολιτισμού & Απασχόλησης του Δήμου Χερσονήσου για την τουριστική προβολή και προώθηση του τουριστικού προορισμού Δήμου Χερσονήσου.
Ειδικότερα, ο Δήμος Χερσονήσου φιλοξένησε και ξενάγησε τον Ολλανδό blogger Bass Wanrooij σε θεματικά πάρκα, σε αρχαιολογικούς χώρους, στην ενδοχώρα, στους οικισμούς και στα αξιοθέατα σε δημοφιλείς αλλά και σε αθέατες πλευρές του τόπου, στη γαστρονομία και στην κοινωνική ζωή που εγγυούνται στους επισκέπτες τις καλύτερες διακοπές!

Ο Bass Wanrooij μέσω της ιστοσελίδας Griekenland.net προβάλλει την Ελλάδα σε περισσότερους από 1.700.000 επισκέπτες προερχόμενους κυρίως από την Ολλανδία και το Βέλγιο. Παράλληλα, η ιστοσελίδα του στο facebook μετράει περισσότερα από 36.000 ενθουσιώδη μέλη που εκφράζουν την αγάπη τους για την Ελλάδα.

Για τον εορτασμό των 15 χρόνων λειτουργίας του Griekenland.net, έγινε μια μοναδική αφιερωματική στην Ελλάδα έντυπη έκδοση με τον τίτλο “KALA” προβάλλοντας με έναν ακόμα τρόπο τις ομορφιές του τόπου και τους ανθρώπους του. Το καλαίσθητο, αφιερωματικό περιοδικό «KALA» διανεμήθηκε στην έκθεση “De Vakantiebeurs” στην Ολλανδία όπου το κοινό το υποδέχθηκε με ενθουσιασμό καθώς διαφέρει στην προσέγγιση από τα απλά ταξιδιωτικά περιοδικά σε μεγάλο βαθμό, προκαλώντας στους επισκέπτες την επιθυμία να βρεθούν στην Ελλάδα και να εξερευνήσουν οι ίδιοι την ταυτότητα της.

Σε πρώτη φάση δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία που αφορούν στην παράκτια ζώνη του τουριστικού προορισμού όπως: Χερσόνησο, Μάλια, Κουτουλουφάρι, Πισκοπιανό, Ανισσαρά, Ανάληψη, Σταλίδα ενώ έπεται η συνέχεια για τα υπόλοιπα μέρη του Δήμου Χερσονήσου, ειδικά την ενδοχώρα που με το πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό της απόθεμα, την ηρεμία και τα τοπικά προϊόντα μάγεψε τον Bass Wanrooij.Με μια ματιά, στους παρακάτω συνδέσμους ο Bass Wanrooij ξεναγεί και προσκαλεί τους τουρίστες επισκέπτες στον τόπο μας: Hersonissos 

http://griekenland.net/griekse-eilanden/kreta/chersonissos/ Malia http://griekenland.net/griekse-eilanden/kreta/malia/ Koutouloufari http://griekenland.net/griekse-eilanden/kreta/koutouloufari/ Piskopiano http://griekenland.net/griekse-eilanden/kreta/piskopiano/ Anissaras http://griekenland.net/griekse-eilanden/kreta/anissaras/ Analipsis http://griekenland.net/griekse-eilanden/kreta/analipsis/ Stalis http://griekenland.net/griekse-eilanden/kreta/stalis/Η οργάνωση της φιλοξενίας του blogger Bass Wanrooij έγινε από την Αντιδημαρχία Τουρισμού, Πολιτισμού & Απασχόλησης με τη συνεργασία χορηγών τοπικών επιχειρήσεων που συνεργούν στην στρατηγική του Δήμου για την προβολή, προώθηση και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας του τόπου.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Βαθύ - Η παραλία Χρυσόστομος - Η παραλία Φυλακή - Η παραλία Μύρτος ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πολυφωτογραφημένα μέρη της Κρήτης - Το φρούριο του Κούλε - Ο κυρ Παύλος ο Καράβολας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Τυμπάκι τον Νότο της Κρήτης ............. Η παραθαλάσσια Παλαιόχωρα ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου ............. Το παραδοσιακό χωριό Βρύσες .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........