Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Η Κρήτη μπαίνει στον παγκόσμιο χάρτη του Cliff diving Ξεκινά το Agios Nikolaos Cliff diving 2017Με την προπόνηση των 20 αθλητών και αθλητριών, ξεκινά το πρωί της Παρασκευής το Agios Nikolaos Cliff diving 2017, το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού στην Κρήτη. 
Η προπόνηση ξεκινά στις 10 το πρωί και θα διαρκέσει ένα δίωρο ενώ στις 2 το μεσημέρι και για μια ώρα οι αθλητές θα δείξουν στα παιδιά που θα είναι στη λίμνη του Αγίου Νικολάου πως να κάνουν ασφαλείς βουτιές. 
Η επίσημη προπόνηση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. 
Να σημειωθεί πως τη διοργάνωση καλύπτουν μεγάλα αθλητικά ΜΜΕ, ενώ υπάρχει διπλή τηλεοπτική παραγωγή με 16 τηλεοπτικές κάμερες που θα βρίσκονται κάτω από το νερό, στον αέρα πάνω από τη λίμνη και σε διάφορα σημεία των αγωνιστικών χώρων. Επίσης, φέτος θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση σε γιγαντοοθόνη πάνω στα βράχια της λίμνης όπου θα προβάλλονται οι καταδύσεις, τα αποτελέσματα και οι χορηγοί στήριξης της διοργάνωσης. 
Η φετινή διοργάνωση δεν αποτελεί μόνο ένα εντυπωσιακό σόου με τα ακροβατικά και τις βουτιές των αθλητών, αλλά και αγώνα στο πλαίσιο  του πρωταθλήματος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. 
Στην πενταμελή κριτική επιτροπή που θα βαθμολογεί τους αθλητές μετέχουν και δύο Έλληνες Ολυμπιονίκες της συγχρονισμένης κατάδυσης, οι Θωμάς Μπίμης και Νίκος Συρανίδης. 


Προσκλητήριο 

Στο μεταξύ σήμερα το πρωί, εκ μέρους των διοργανωτών, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός απηύθυναν προσκλητήριο στον κόσμο της Κρήτης να παρακολουθήσει από κοντά το Agios Nikolaos cliff diving 2017, σημειώνοντας πως πρόκειται για τον πρώτο επίσημο αγώνα που γίνεται στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της World High Diving Federation και βάζει την Κρήτη και την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη του cliff diving. 
Υπενθυμίζεται πως την διοργάνωση έχουν o Δήμος Αγίου Νικολάου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καταδύσεων από Υψηλά σημεία (WHDF) και η Περιφέρεια Κρήτης.  


Βίντεο με σημερινές δηλώσεις Δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού και Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη 
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Βαθύ - Η παραλία Χρυσόστομος - Η παραλία Φυλακή - Η παραλία Μύρτος ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πολυφωτογραφημένα μέρη της Κρήτης - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Τα γεφυράκια στις Καλύβες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Η παραθαλάσσια Παλαιόχωρα ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου ............. Το παραδοσιακό χωριό Βρύσες .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........