Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Αναμνηστικά δωράκια μοιράστηκαν στους υποψήφιους μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων του Δήμου Χερσονήσου


Για μια ακόμα χρονιά η Νεολαία του Δήμου Χερσονήσου σε συνεργασία με την Β΄ Βάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Χερσονήσου γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της συμμετοχής των μαθητών στις Πανελλαδικές εξετάσεις, προσέφερε στους υποψήφιους μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων του Δήμου μας, κατά την διάρκεια της εξεταστικής διαδικασίας ένα συμβολικό- αναμνηστικό ως ευχή για καλή επιτυχία.
Ο θεσμός των Πανελλαδικών Εξετάσεων αποτελεί εδώ και χρόνια ένα καθοριστικό βήμα για τους μαθητές, οι οποίοι καλούνται να δώσουν την πρώτη τους μάχη για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Στο πλαίσιο του διαρκούς ενδιαφέροντος και της ιδιαίτερης ευαισθησίας προς τη σχολική κοινότητα, η Νεολαία του Δήμου μας αλλά και η Σχολική Επιτροπή, εκτιμούν ότι θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της προσπάθειας των υποψήφιων μαθητών του δήμου μας.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Στα υπόγεια του παγοποιείου - Το ιστορικό φρούριο Φιρκάς - Καθεδρικός Καθολικός ναός Χανίων ............. ............. ............. Η άγνωστη ταινία για τον Καζαντζάκη - Το κρητικό σπίτι στα Χανιά - Ζωντανά Καφενεία της Κρήτης ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Η Γεωργία Νταγάκη κάνει τα όνειρα πράξη - Ο Γαλλοαργεντινός Άβελ Σεστάκ - Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............