Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΔΕΣ

Τσιγαρίζουμε το κρέας, σε ελαιόλαδο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο νερό.
Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, το βγάζουμε από τη κατσαρόλα και προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μάραθο και τις αγκινάρες. Περιμένουμε 15 λεπτά και έπειτα ρίχνουμε τις γαλατσίδες στη κατσαρόλα, μαζί με το νερό, τόσο όσο να καλύπτει το φαγητό.
Λίγο πριν ετοιμαστεί το φαγητό μας, ρίχνουμε μέσα το κρέας. Τέλος, ανακατεύουμε σε μια λεκάνη,αλεύρι και χυμό λεμονιού και περιχύνουμε το φαηγτό.


συστατικά
1 κιλό χοιρινό,

1 κιλό γαλατσίδες,
500 γρ. αγκιναρόφυλλα,
200 γρ. ελαιόλαδο,
100 γρ. κρεμμύδι,
1 ματσάκι μάραθο,
20 γρ. χυμός λεμονιού,
20 γρ. αλεύρι,
10 γρ. αλάτι πιπέρι

μικρά μυστικά Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά



ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/

Η παραλία με τους Φοίνικες και τ αρμυρίκια - Εναέρια πλάνα του φρούριου Κούλες

............. .............

Το χωριό Αγιος Θωμάς - Κωδωνοστάσιο Μονής Τοπλού - Η ιερά μονή Αρετίου

............. ............. .............
............. .............
"/>

Σας προτείνουμε να ανακαλύψετε και να γευτείτε αγαπημένες παραλίες της Κρήτης

............. ............. ............. ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ