Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Σε Σίβα, Κεράσια και Αυγενική ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός


Τα χωριά Σίβα, Κεράσια και Αυγενική επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου και το πρωί του Σαββάτου 3 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους καθώς και μέλη των τοπικών συμβουλίων και των πολιτιστικών συλλόγων των συγκεκριμένων περιοχών, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 


Αφού έκανε αυτοψία σε ορισμένα από αυτά, δεσμεύτηκε ότι εκεί που είναι εφικτό (περίφραξη παιδικής χαράς στην Σίβα, επιδιόρθωση διαρροών της ΔΕΥΑΗ στην Αυγενική κ.α. ) θα υπάρξει άμεσα λύση. Εκεί που χρειάζεται περισσότερος χρόνος, έδωσε εντολή να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε επιλυθούν το συντομότερο δυνατόν, πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος επανέλαβε ότι για την παρούσα δημοτική αρχή, όλες οι περιοχές του Δήμου Ηρακλείου έχουν την ίδια σημασία και δεν διαχωρίζονται με βάση πληθυσμιακά, γεωγραφικά ή άλλου είδους κριτήρια.


Τον Δήμαρχο συνόδευσαν στη Σίβα και τα Κεράσια οι Αντιδήμαρχοι Πέτρος Ινιωτάκης και Γιάννης Ρασούλης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Νίκος Φακουρέλης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λυγεράκης και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Στέλιος Μικράκης. Στην Αυγενική, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Βλαχάκης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το πηγάδι στο χωριό Θραψανό - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Η Μονή Τζαγκαρόλων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Το χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........