Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Το «Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης» ξεκινά την καλοκαιρινή του περιοδεία σε πόλεις και χωριά της Κρήτης

Το «Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης» θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία σε πόλεις και χωριά της Κρήτης με παραστάσεις στο Ηράκλειο και στον Άγιο Νικόλαο στις 3 και 5 Ιουλίου αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, στις 3/7 και ώρα 21:00 θα βρισκόμαστε στο «Τεχνόπολις» στην Αμμουδάρα Ηράκλείου, ενώ στις 5/7 και πάλι στις 21:00 θα είμαστε στην πλαζ του ΕΟΤ στον Άγιο Νικόλαο.
Το έργο που θα παρουσιάσουμε είναι ο γνωστός σε όλους Πινόκιο, τον οποίο έχουμε διασκευάσει για να ταιριάζει στην εποχή που ζούμε και στα μηνύματα που θέλουμε να περάσουμε.


Αν και η τέχνη του Κουκλοθεάτρου παραπέμπει καμιά φορά στο νου μας σε κάτι “απλοϊκό” και στόχος αυτής μόνο σε μικρές ηλικίες, εμείς, προσπαθούμε ως θίασος να αλλάξουμε αυτή τη λογική και να προσεγγίσουμε τις μεγαλύτερες ηλικίες μέχρι και έκτη δημοτικού. Το Κουκλοθέατρό μας στηρίζεται στις αρχές του μαύρου θεάτρου, του κόμικ και του ταχυδακτυλουργού. Οι κούκλες είμαι μεγάλες και η σκηνή έχει διαστάσεις 5 μέτρα μήκος και 2,20 ύψος. Παρακαλούμε όπως δείτε φωτογραφίες και υλικό στο Facebookκαι την σελίδα μας www.koyklotheatro.gr!

 Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες! 
Μπορείτε να διαβάσετε τις κριτικές που έχουν γίνει ανά καιρούς για τις παραστάσεις μας. 


Λίγα λόγια για το έργο ΠΙΝΟΚΙΟ:
Ο δικός μας Πινόκιο θα γεννηθεί και θα ταξιδέψει μέσα σε ένα κούτσουρο στο σπίτι του Τζεπέτο προερχόμενος από την χώρα των δέντρων! Μέσα από την αθωότητα και τις σκανταλιές του, θα κάνει το δικό του ταξίδι στον κόσμο των ανθρώπων προσπαθώντας να βρει την δική του "Ιθάκη". Με μία μύτη που μεγαλώνει κάθε φορά που λέει ψέματα προδίδοντάς τον και μαζί του πάντα ο Γρύλος, ο πιο πιστός φίλος του, ο οποίος σπεύδει για βοήθεια κάθε φορά που την χρειάζεται.
Με τη φετινή μας παράσταση προσδοκούμε από τη μία να ψυχαγωγήσουμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και από την άλλη να περάσουμε μηνύματα που θεωρούμε επίκαιρα:
● Να είμαστε ο εαυτός μας και όχι αυτό που θα ήθελαν οι άλλοι
● Να είμαστε αληθινοί και όχι ψεύτικοι
● Να είμαστε διαφορετικοί αλλά συνάμα ίσοι
● Να είμαστε Άνθρωποι
● Να αποδεχόμαστε την διαφορετικότηταΕίναι σημαντικό για εμάς να αγγίξει τα παιδιά, να προσεγγίσει όσους θεωρούνται “αδιάφοροι” και “αδύναμοι”, να τους εμψυχώσει και να σταθεί αρωγός ώστε να νιώθουν άνετα και άφοβα ακόμα κι αν είναι διαφορετικοί. Με αυτό τον τρόπο ενστερνιζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών ανάλογα με την ηλικία τους και την ιδιοσυγκρασία τους. Μέσα από χιούμορ, γέλιο και συγκίνηση, τα παιδιά θα ταξιδέψουν για μία διδακτική ώρα στον κόσμο του Κουκλοθεάτρου!Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την παράσταση πατώντας εδώ. Όλα τα παιδιά στο τέλος θα πάρουν ένα δώρο, μία χειροτεχνία - ενθύμιο του έργου!


Γενική είσοδος: 6 ευρώ


Επικοινωνία: Γιώργος Αναγνωστάκης, τηλ: 6977 987248 e-mail: info@koyklotheatro.gr Web: http://koyklotheatro.gr , Facebook https://www.facebook.com/Koyklo8eatro/

Η εκδήλωση του Ηρακλείου στο FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/231382097380028

Το «Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης» ξεκινά την καλοκαιρινή του περιοδεία σε πόλεις και χωριά της Κρήτης 
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Βαθύ - Η παραλία Χρυσόστομος - Η παραλία Φυλακή - Η παραλία Μύρτος ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πολυφωτογραφημένα μέρη της Κρήτης - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Τα γεφυράκια στις Καλύβες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Η παραθαλάσσια Παλαιόχωρα ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου ............. Το παραδοσιακό χωριό Βρύσες .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........