Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Ενημερωτική εκδήλωση για την χρήση των οικιακών κομποστοποιητών

Με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των κατόχων οικιακών κομποστοποιητών και μετά την αυξημένη συμμετοχή που υπήρξε στην πρώτη συνάντηση, η Υπηρεσία Καθαριότητας διοργανώνει και δεύτερη ενημερωτική εκδήλωση για την σωστή χρήση των κομποστοποιητών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 18:30 στην αίθουσα του Θεατρικού Σταθμού Ηρακλείου.


Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη δωρεάν διάθεση 700 αριθμημένων οικιακών κομποστοποιητών σε κατοίκους περιαστικών περιοχών του Δήμου Ηρακλείου, περιοχές όπου υπάρχουν μονοκατοικίες με κήπο ή/και παρτέρια και μπορούν οι πολίτες να χρησιμοποιήσουν άμεσα το παραγόμενο υλικό.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος έχουν σταθερή συνεργασία με την Υπηρεσία Καθαριότητας, η οποία και καταγράφει τα αποτελέσματα, διευκολύνει τους πολίτες και απαντά σε πιθανές απορίες τους, ενώ ελέγχει τον σωστό τρόπο χρήσης των κομποστοποιητών.
Βασικός στόχος της ενέργειας, είναι η ουσιαστική μείωση των παραγόμενων οργανικών απορριμμάτων από τις συγκεκριμένες περιοχές, κάτι που αναμένεται να αποτυπωθεί μέσα από τα στοιχεία αποκομιδής των πράσινων κάδων, με σημαντικά περιβαλλοντικά αλλά και οικονομικά οφέλη.

Ο φωτογράφος Γιώργος Μαζωνάκης απο το Πισκοκέφαλο του δήμου Σητείας

.............

Το Περογιάννειο σινεμά του 60 - Η Κρήνη Μοροζίνι τη νύχτα - Οταν κάναμε βεγγέρες

............. ............. .............

Σας παρουσιάζουμε 70 μαγικές παραλίες της Κρήτης - Η λιμνοθάλασσα του Μπάλου

............. .............
............. .............
"/>

Ταξίδι μνήμης στο Ηράκλειο - Η Αερ.εταιρία Cretan airlines - Ο χορός στην Κρήτη

............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ