Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Καθάρισαν την πίστα κάρτ στην Νέα Αλικαρνασσό

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, η εθελοντική ομάδα «Ζω-Δρω», με την συνεργασία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, της ΔΕΠΑΝΑΛ και την συμμετοχή του Π.Ο.Η. Κάστρο, φορέων και κατοίκων της περιοχής, προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουνίου σε εκτεταμένο καθαρισμό της δημοτικής έκτασης (πρώην πίστα καρτ)  δείτε πώς ήταν πρίν στην Ν. Αλικαρνασσό.
Η σποραδική βροχόπτωση δεν πτόησε ούτε στο ελάχιστο τους συμμετέχοντες στην δράση, οι οποίοι καθάρισαν μια έκταση περίπου 27 στρεμμάτων, με την βοήθεια και των μηχανημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας. 


Τα παλαιά ελαστικά που συγκεντρώθηκαν μάλιστα, αναμένεται να ανακυκλωθούν και να κατασκευαστεί από αυτά τάπητας που θα τοποθετηθεί σε παιδικές χαρές του Δήμου.
Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση, ιδιαίτερα την εθελοντική ομάδα «Ζω-Δρω» που είχε και την σχετική πρωτοβουλία, τονίζοντας ότι με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό κάθε ευαισθητοποιημένου συλλόγου και φορέα που δρα με γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας στον Δήμο Ηρακλείου.
Το «παρών» στην δράση έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Χάρης Μαμουλάκης και Πέτρος Ινιωτάκης, καθώς και ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Νίκος Αγγελάκης.

Έλληνες Πρωθυπουργοί στην ψάθα - 6 ιστορίες για τα Χριστούγεννα - Τα Εδέσματα των Χριστουγέννων .............> ............. .............
Το πλοίο Πορτοκαλής ήλιος - Ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό - Ο αγρός του φράγματος Αποσελέμη .............> ............. .............
Νίκος Ψιλάκης η πρωινή φωνή της Κρήτης - Ο Καλλιτέχνης τζαγκάρης Σπύρος Χαιρέτης - Άνθρωποι που ταιριάζουν τα φέσια τους ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............