Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Με την συμμετοχή της Aqua Vista Hotels ολοκληρώθηκε το πρώτο Boutique Hotel Workshop που διοργανώθηκε στην Μήλο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Boutique Hotel Workshop που διοργανώθηκε από τη Hotelier Academy Greeceστις 27 Μαΐου στη Μήλο. Η Aqua Vista Hotels προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο εκπαιδευτικό σεμινάριο ως ένας από τους κύριους ομιλητές και να μοιραστεί τη βαθιά γνώση και εμπειρία του Ομίλου σχετικά με τη δημιουργία και αποτελεσματική διαχείριση των boutique ξενοδοχείων.


Την Aqua Vista Hotels εκπροσώπησε η κυρία Σοφία Ματζουράνη, η οποία ανέπτυξε τη φιλοσοφία του Ομίλου για τη δημιουργία ξενοδοχείων με ξεχωριστό χαρακτήρα και ύφος. Στο πλαίσιο της ομιλίας της η κυρία Ματζουράνη αναφέρθηκε εκτενώς στη διαδικασία που ακολουθεί η ομάδα της Aqua Vista Hotels για τον σχεδιασμό μιας μονάδας και στα βήματα που οδηγούν στην υλοποίηση ενός επιτυχημένου concept. Αναφερόμενη στις θεμελιώδεις αρχές για τη δημιουργία ενός boutiqueξενοδοχείου κάλυψε ένα ευρύ φάσμα θεματικών, από τη διάταξη των δωματίων, μέχρι την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την ενίσχυση του guest experience.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν στο σύνολό τους οι ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Workshop, ενός σεμιναρίου για ξενοδόχους και επαγγελματίες του κλάδου. O κ. Νίκος Μοράντης ειδικός σε θέματα τουρισμού και διοργανωτής της εκδήλωσης, μίλησε για τη σημασία της γαστρονομίας στον καθορισμό της ταυτότητας ενός boutique ξενοδοχείου, ενώ μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες τις τελευταίες τάσεις στο hotel digital marketing


O κ. Αντώνης Μάλλης από το Travel me to Milos μίλησε για το πώς προβλέπεται να διαμορφωθεί ο τουριστικός χάρτης της Μήλου μέσα στην επόμενη δεκαετία, ενώ η ομιλία του Δρ. Μανώλη Κονδύλη πρώην προέδρου ΤΑΙΠΕΔ & ΕΤΑ και νυν καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιά εστίασε στην ικανοποίηση των προσδοκιών του επισκέπτη.
Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της Aqua Vista Hotels, η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager του Ομίλου, δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να μοιραζόμαστε τη βαθιά γνώση και τη μεγάλη εμπειρία που ως Όμιλος διαθέτουμε με τους επαγγελματίες του κλάδου, καθώς η εξειδίκευση της Aqua Vista Hotels στον σχεδιασμό και την υλοποίηση boutique ξενοδοχείων, αλλά και η φιλοσοφία που έχει αναπτύξει γύρω από τη δημιουργία τους θεωρούμε ότι μπορούν να φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμες και σε άλλους. Ελπίζουμε, πραγματικά, το δικό μας πάθος για τη φιλοξενία να εμπνεύσει πολλούς επαγγελματίες του τουρισμού προς την ίδια κατεύθυνση», ενώ κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Το Boutique Hotel Workshop αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για γόνιμες συζητήσεις μεταξύ ειδικών, και όχι μόνο, γύρω από την επιτυχή παρουσία και ανάπτυξη στον ξενοδοχειακό κλάδο και η Aqua Vista Hotels δεν θα μπορούσε να λείπει».


Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels
Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό conceptτων υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.
Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Κώστας Παναγάκης | +30 697 5871624 | press@aquavistahotels.com)

Με την συμμετοχή της Aqua Vista Hotels ολοκληρώθηκε το πρώτο Boutique Hotel Workshop που διοργανώθηκε στην Μήλο
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Στα υπόγεια του παγοποιείου - Το ιστορικό φρούριο Φιρκάς - Καθεδρικός Καθολικός ναός Χανίων ............. ............. ............. Η άγνωστη ταινία για τον Καζαντζάκη - Το κρητικό σπίτι στα Χανιά - Ζωντανά Καφενεία της Κρήτης ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Η Γεωργία Νταγάκη κάνει τα όνειρα πράξη - Ο Γαλλοαργεντινός Άβελ Σεστάκ - Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............