Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει το Agios Nikolaos cliff diving 2017 αύριο Σάββατο 1 Ιουλίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει το Agios Nikolaos cliff diving 2017 αύριο Σάββατο 1 Ιουλίου


Ο πολυτάλαντος Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής στο φετινό Agios Nikolaos cliff diving 2017 που ξεκινά επίσημα το ερχόμενο Σάββατο 1η Ιουλίου στη λίμνη του Αγίου Νικολάου. 


Ο γνωστός παρουσιαστής και σκηνοθέτης, που έχει βραβευτεί ως αγαπημένος ηθοποιός του κοινού, αποδέχθηκε την πρόταση των διοργανωτών και θα βρίσκεται στην Κρήτη και τον Άγιο Νικόλαο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για την παρουσίαση και τον σχολιασμό του πιο θεματικού σόου που θα γίνει φέτος το καλοκαίρι στην Κρήτη. 
Οι φετινές βουτιές από τα βράχια της λίμνης εκτός από χαρακτήρα επίδειξης θα έχουν και αγωνιστικό ενδιαφέρον αφού οι αγώνες είναι ενταγμένοι στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καταδύσεων από Υψηλά Σημεία (WHDF). Για αυτό και στο φετινό Agios Nikolaos cliff diving 2017 και για το αμιγώς αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης, συμπαρουσιαστής του Γιώργου Καπουτζίδη θα είναι ο Νίκος Αντωνογιαννάκης, εκφωνητής των αγώνων κολύμβησης στους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας (2004). 
Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σεναριογράφος, ηθοποιός, παρουσιαστής και σκηνοθέτης. Έχει γράψει κι έχει πρωταγωνιστήσει σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, την τηλεοπτική σειρά «Στο Παρά 5».
Αυτό που έκανε την σειρά δημοφιλή ήταν οι ανατροπές, το χιούμορ, οι αστείες ατάκες, το μυστήριο και η δράση.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης βραβεύτηκε ως ο αγαπημένος ηθοποιός του κοινού στα Βραβεία Πρόσωπα 2006. Στα ίδια βραβεία η σειρά του, ήταν υποψήφια σε 17 διαφορετικές κατηγορίες και τιμήθηκε συνολικά με 7 βραβεία.
Τον Ιούλιο του 2007, στην εκδήλωση «Τηλεοπτικά Βραβεία Wind Πρόσωπα 2007», η σειρά «Στο Παρά Πέντε» απέσπασε συνολικά 7 βραβεία και θεωρείται το φαινόμενο των τελευταίων 10 ετών.
Στην ψηφοφορία του κοινού για τα 20 χρόνια του Mega Channel, ο Γιώργος Καπουτζίδης ψηφίστηκε ως ο 4ος καλύτερος πρωταγωνιστής κωμωδίας και η σειρά «»Σαββατογεννημένες" ως η 6η καλύτερη κωμική σειρά. Το "Στο πάρα πέντε" όμως ψηφίστηκε από το κοινό ως η καλύτερη κωμική σειρά των 20 χρόνων του Mega. 


   
Cliff Diving 2016 Highlights ShowΟ Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει  το Agios Nikolaos cliff diving 2017 αύριο Σάββατο 1 Ιουλίου

Post Top Ad

.............