Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Στην 4η Δημοτική Κοινότητα βρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός


Στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου της 4ης Δημοτικής Κοινότητας παρευρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα προβλήματα της περιοχής και αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, να προχωρήσουν άμεσα εργασίες καθαρισμού στο Πάρκο Ερυθραίας και να γίνουν σημειακές παρεμβάσεις σε δρόμους και πεζοδρόμια, όπου τα μέλη του συμβουλίου επεσήμαναν ότι χρειάζονται κάποιες βελτιώσεις.


Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη του συμβουλίου για τις υποδείξεις τους και τόνισε ότι η σωστή συνεργασία ανάμεσα στα τοπικά συμβούλια και την δημοτική αρχή είναι απαραίτητη για την αναβάθμιση του επιπέδου ζωής των δημοτών.
Εκτός του Δημάρχου, στην συνεδρίαση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης, οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Καναβάκη, Κώστας Βαρδαβάς, Γιάννης Ρασούλης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας Στέλα Αρχοντάκη.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πολυφωτογραφημένα μέρη της Κρήτης - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Τα γεφυράκια στις Καλύβες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Το χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου ............. Το παραδοσιακό χωριό Βρύσες .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........