Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

4ο Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις βετεράνων στην Σητεία απο 7 έως 9 Ιουλίου

Από την Παρασκευή 7 έως και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. ΣΗΤΕΙΑΣ θα διεξαχθεί το 4ο Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις βετεράνων. 
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Κυριακή 2 Ιουλίου συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα που θα ανοίξει πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
Ακολουθεί η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος 
Η Ζ΄ Έ.Φ.Σ.Α.Κ., σε συνεργασία με τον Ο.Α. ΣΗΤΕΙΑΣ, προκηρύσσει το 4ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ για το έτος 2017, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Ο.Α. ΣΗΤΕΙΑΣ (Δημοτικά Γήπεδα Τένις Σητείας, Άγιος Κωνσταντίνος) από την Παρασκευή 7 έως και την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017. Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής οι αγώνες θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη το απόγευμα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ:
Α.  Άνδρες ηλικίας από 35 ετών και άνω (έτος γέννησης 1982 και πριν).
Β.  Άνδρες ηλικίας από 45 ετών και άνω (έτος γέννησης 1972 και πριν).
Γ. Γυναικών ηλικίας από 30 ετών και άνω (έτος γέννησης 1987 και πριν)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Άνδρες ηλικίας από 35 ετών και άνω και Γυναίκες από 30 ετών και άνω.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται τηλεφωνικά στην γραμματεία της Ένωσης από τους ομίλους των αθλητών Συλλογικά ή από τον κάθε αθλητή χωριστά στο e-mail info@zenositennis.gr ή κάνοντας κλικ  στο link   https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFVG9DOYjUkmsjINViL8Udv_RQYUuyJ7-GMIxns_kMh25tIQ/viewform  που σας παραπέμπει στην συμπλήρωση της σχετικής φόρμας. Η σχετική φόρμα υπάρχει και στο site της Ένωσης όπως επίσης και στις σχετικές ομάδες του facebook. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι 02-07-2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00΄.  Όσοι επιλέξουν να δηλώσουν με e-mail θα λάβουν επιβεβαίωση λήψης, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την γραμματεία της Ένωσης. Για να γίνουν δεκτές οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφονται  το έτος  γέννησης, η κατηγορία, ο τόπος διαμονής και το κινητό τηλέφωνο του συμμετέχοντος.
Η λίστα με τις συμμετοχές όλων των κατηγοριών θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 03/07/2017
ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι αποσύρσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνονται τηλεφωνικώς ή στο e-mail info@zenositennis.gr  μέχρι 03-07-2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00΄.  ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:
Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει  στα γραφεία της Ένωσης μας (Δουκός Μποφώρ 1) την Δεύτερα  3 Ιουλίου 2017 και ώρα 18:00΄.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:
ΑΝΔΡΩΝ 35+, ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει στα (2) νικηφόρα sets με tie break των (7) πόντων στην ισοπαλία (6 – 6) games. Σε περίπτωση 3ου set θα παίζετε tie break των 10 πόντων.
ΑΝΔΡΩΝ 45+: Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει στα (2) νικηφόρα sets με tie break των (7) πόντων στην ισοπαλία (6 – 6) games. Σε περίπτωση 3ου set θα παίζετε tie break των 10 πόντων. Στις κατηγορίες αυτές όλοι οι αγώνες μπορούν να ξεκινήσουν από 2-2 games σε κάθε set, σε περίπτωση που το ζητήσει ένας από τους δυο παίκτες.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:
Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στα 20 ΕΥΡΩ. Ο διοργανωτής υποχρεούται να φροντίσει την παρουσία του γιατρού καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων.  

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Ορίζεται ο κ. Λέανδρος Μαλλιαρουδάκης (6979-228920)

ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: Επιδιαιτητής ορίζεται ο κ. Ιωάννης Γλεζάκης (6979-220604)  

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:    Ιατρός αγώνων ορίζετε ο κ. Νίκος Αυγουστινάκης και
                                      Φυσικοθεραπευτής ο κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:
Η  κατάσταση υγείας των συμμετεχόντων είναι ευθύνη των ιδίων.
Οι   συμμετέχοντες αθλητές πρέπει να γνωρίζουν, ότι δεν πάσχουν  από κάποια ασθένεια που έθετε ή θέτει σε κίνδυνο την υγεία τους,  ή θα περιόριζε την δυνατότητα συμμετοχής τους στο Τουρνουά,  αντιλαμβάνονται τους σχετικούς κινδύνους και οικειοθελώς και ελεύθερα επιλέγουν να τους  αναλάβουν.
Εάν λόγω τραυματισμού ή ασθένειας διαγωνιζομένου (αθλούμενου ή παράγοντα τέλεσης του αγώνα) κατά την διάρκεια ενός αγώνα , προκύψουν στην συνέχεια ασφαλιστικές ή άλλες απαιτήσεις, η Ζ΄ Ε.Φ.Σ.Α.Κ. ουδεμία ευθύνη φέρει.
Η Ζ΄ Ε.Φ.Σ.Α.Κ δεν φέρει καμία ευθύνη αναφορικά για την καταλληλότητα και την κατάσταση των χώρων που θα διεξαχθεί  το Πρωτάθλημα και αναγνωρίζεται από τους συμμετέχοντες αθλητές-τριες, ότι η συμμετοχή τους μπορεί να εμπεριέχει κινδύνους, ατυχήματος, τραυματισμού, κλοπής ή ζημιάς.
Οι   συμμετέχοντες αθλητές-τριες  αντιλαμβάνονται και αποδέχονται ότι προκειμένου να συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα απαιτείται να παρέχουν προσωπικά δεδομένα στη Ζ΄ Ε.Φ.Σ.Α.Κ. (Επώνυμο, Όνομα, Τόπος διαμονής, έτος γέννησης και τηλέφωνο), και γνωρίζουν και κατανοούν ότι οι πληροφορίες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την Ζ΄ Ε.Φ.Σ.Α.Κ. για την Διαχείριση του Πρωταθλήματος.
Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές-τριες συμφωνούν και αποδέχονται πιθανή παρουσία τους σε φωτογραφίες ή Video που θα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο  στην τηλεόραση ή στις εφημερίδες.ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:
Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 θα προσφερθεί στους συμμετέχοντες δείπνο στα γήπεδα του ΟΑ ΣΗΤΕΙΑΣ στις 21:30.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΩΝΩΝ:
Η βαθμολογία για όσους και όσες θα συμμετέχουν στο τουρνουά θα έχει ως εξής:
Κατάταξη
Ταμπλό 64
Ταμπλό 32
Ταμπλό 16
Ταμπλό 8
Νικητής
180
180
180
180
Φιναλίστ
120
120
120
120
Χαμένος Ημιτελικών
80
80
60
30
Χαμένος Προημιτελικών
60
60
30
10
Χαμένος γύρου 16
30
30
10

Χαμένος γύρου 32
10
10


Χαμένος γύρου 64
5
Με αθλητικούς χαιρετισμούς

                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                   
                       Ι. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ                                            Π. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ  

4ο Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις βετεράνων στην Σητεία απο 7 έως 9 Ιουλίου
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Βαθύ - Η παραλία Χρυσόστομος - Η παραλία Φυλακή - Η παραλία Μύρτος ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πολυφωτογραφημένα μέρη της Κρήτης - Το φρούριο του Κούλε - Ο κυρ Παύλος ο Καράβολας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Τυμπάκι τον Νότο της Κρήτης ............. Η παραθαλάσσια Παλαιόχωρα ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου ............. Το παραδοσιακό χωριό Βρύσες .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........