Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Γλυπτικής στην Άμμο στην Αμουδάρα του δήμου Μαλεβιζίου


Ολοκλήρωσαν τις δημιουργίες τους οι γλύπτες Μανώλης Χαρκούτης, Yuriy Mysko και Lyudmyla Mysko και στο δεύτερο σημείο του Φεστιβάλ Γλυπτικής στην Άμμο, στις εκβολές του Αλμυρού ποταμού στην Αμουδάρα.Οι Έλληνες και οι ξένοι επισκέπτες της περιοχής, θα μπορούν για όλο το καλοκαίρι – και για όσο διάστημα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες – να θαυμάζουν από κοντά τα γλυπτά που φιλοτέχνησαν οι γνωστοί καλλιτέχνες, έχοντας ως θέμα τις «Καλοκαιρινές διακοπές» και μήνυμα το «Καθαρές θάλασσες, καθαρές παραλίες».
Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο σημείο βρίσκεται στην καρδιά της Αμμουδάρας, στο τέρμα της οδού Νάξου (απέναντι από το μεγάλο δημοτικό χώρο στάθμευσης) και το δεύτερο σημείο δυτικά των εκβολών του Αλμυρού ποταμού.
Το 2ο Φεστιβάλ Γλυπτικής στην Άμμο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και του ΕΟΤ και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.


Χορηγοί του φεστιβάλ είναι οι εταιρείες:

Χρυσοί χορηγοίΤα ξενοδοχεία Agapi Beach – Sbokos Hotel Group και Apollonia Beach resort & Spa - Cyan group of hotels.
- Αργυροί χορηγοί: Τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ, το τουριστικό γραφείο Cretan Holidays, η TUI Magic Life Candia Maris, η ANEK – Blue Star Ferries,  το Let΄s Wash και η εταιρεία «Μεταξαράκη Διαφημιστική».
- Χορηγοί: Το φυσικό μεταλλικό νερό «Ζαρός», τα καύσιμα Κρήτης Envirol,  η «Λίβας Α.Ε.», η  Klados Security, τα ξενοδοχεία Santa Marina, Sitia Beach,  Dessole – Dolfin Bay, Aquila – Atlantis, Oasis Hotel, το κατάστημα «Ταταράκης Αντώνιος & Σια ΟΕ» TOOLMASTERS.GR. ,  το  μουσικό στέκι «Θαλασσινή Αύρα» στην Αμμουδάρα, το εστιατόριο «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα»,  το τουριστικό γραφείο Mika Travel, τα  οινοποιεία «Ευφροσύνη» και «Κρασιά Χονδροζουμάκη»,  η αγροτουριστική μονάδα «Θαλόρη»,  η Makridakis Diving – σχολή καταδύσεων, ο «Κρητικός Φούρνος»,  η swimming pool – καφέ- πιτσαρία «Πέργκολα» , το beach pleasure AMMOS, το μεζεδοπωλείο «Τα  Καλύτερα», ο πολυχώρος Grand, την εταιρείαCandia Nuts και το beach bar CABANA plage.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Βαθύ - Η παραλία Χρυσόστομος - Η παραλία Φυλακή - Η παραλία Μύρτος ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πολυφωτογραφημένα μέρη της Κρήτης - Το φρούριο του Κούλε - Ο κυρ Παύλος ο Καράβολας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Τυμπάκι τον Νότο της Κρήτης ............. Η παραθαλάσσια Παλαιόχωρα ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου ............. Το παραδοσιακό χωριό Βρύσες .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........