Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Γλυπτικής στην Άμμο στην Αμουδάρα του δήμου Μαλεβιζίου


Ολοκλήρωσαν τις δημιουργίες τους οι γλύπτες Μανώλης Χαρκούτης, Yuriy Mysko και Lyudmyla Mysko και στο δεύτερο σημείο του Φεστιβάλ Γλυπτικής στην Άμμο, στις εκβολές του Αλμυρού ποταμού στην Αμουδάρα.Οι Έλληνες και οι ξένοι επισκέπτες της περιοχής, θα μπορούν για όλο το καλοκαίρι – και για όσο διάστημα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες – να θαυμάζουν από κοντά τα γλυπτά που φιλοτέχνησαν οι γνωστοί καλλιτέχνες, έχοντας ως θέμα τις «Καλοκαιρινές διακοπές» και μήνυμα το «Καθαρές θάλασσες, καθαρές παραλίες».
Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο σημείο βρίσκεται στην καρδιά της Αμμουδάρας, στο τέρμα της οδού Νάξου (απέναντι από το μεγάλο δημοτικό χώρο στάθμευσης) και το δεύτερο σημείο δυτικά των εκβολών του Αλμυρού ποταμού.
Το 2ο Φεστιβάλ Γλυπτικής στην Άμμο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και του ΕΟΤ και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.


Χορηγοί του φεστιβάλ είναι οι εταιρείες:

Χρυσοί χορηγοίΤα ξενοδοχεία Agapi Beach – Sbokos Hotel Group και Apollonia Beach resort & Spa - Cyan group of hotels.
- Αργυροί χορηγοί: Τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ, το τουριστικό γραφείο Cretan Holidays, η TUI Magic Life Candia Maris, η ANEK – Blue Star Ferries,  το Let΄s Wash και η εταιρεία «Μεταξαράκη Διαφημιστική».
- Χορηγοί: Το φυσικό μεταλλικό νερό «Ζαρός», τα καύσιμα Κρήτης Envirol,  η «Λίβας Α.Ε.», η  Klados Security, τα ξενοδοχεία Santa Marina, Sitia Beach,  Dessole – Dolfin Bay, Aquila – Atlantis, Oasis Hotel, το κατάστημα «Ταταράκης Αντώνιος & Σια ΟΕ» TOOLMASTERS.GR. ,  το  μουσικό στέκι «Θαλασσινή Αύρα» στην Αμμουδάρα, το εστιατόριο «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα»,  το τουριστικό γραφείο Mika Travel, τα  οινοποιεία «Ευφροσύνη» και «Κρασιά Χονδροζουμάκη»,  η αγροτουριστική μονάδα «Θαλόρη»,  η Makridakis Diving – σχολή καταδύσεων, ο «Κρητικός Φούρνος»,  η swimming pool – καφέ- πιτσαρία «Πέργκολα» , το beach pleasure AMMOS, το μεζεδοπωλείο «Τα  Καλύτερα», ο πολυχώρος Grand, την εταιρείαCandia Nuts και το beach bar CABANA plage.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το ΑΡΚΑΔΙ της Ρεθυμνιακής - 2 αιώνες καφενείο στην Ελευθέρνα - Μονή Αγίας Τριάδας Αρετίου ............. ............. ............. Τάλος ο ζωντανός χάλκινος γίγας - Η “Θλιμμένη Χαραυγή - Το Ναυτικό μουσείο Κρήτης στα Χανιά ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Η Χρεοκοπία στην οικογένεια - Τα σύμβολα - Νίκου Μακαρώνα - Ο λυράρης Γιάννης Μπουντρονικόλας ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Σίσες - Το εγκαταλελημένο χωριό Χοντροβολάκοι - Το χωριό Βουβάς του δήμου Σφακίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σας προτείνουμε να δείτε

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............