Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Village Camp στην περιφέρεια του Δήμου Ηρακλείου

Πέντε Village Camp πρόκειται να διοργανώσει το προσεχές διάστημα ο Δήμος Ηρακλείου σε περιοχές της περιφέρειας όπως οι Δαφνές, ο Άγιος Μύρωνας, η Φορτέτσα και ο Προφήτης Ηλίας.Το πρόγραμμα των προσεχών Village Camp:

13/05/2017 στο δημοτικό γήπεδο Δαφνών, για την περιοχή Δαφνών, Αυγενικής, Βενεράτου, Κερασίων, Σίβας.
20/05/2017 στο δημοτικό γήπεδο Κάτω Ασιτών, για την περιοχή Αγίου Μύρωνος, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Πενταμοδίου, Πετροκεφάλου, Πυργούς.
27/05/2017 στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Φορτέτσας, για την περιοχή Κνωσού, Φορτέτσας, Αγίου Βλάση, Βασιλειών, Συλλάμου.
3/06/2017 στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Προφήτη Ηλία, για την περιοχή, Προφήτη Ηλία, Αγίου Σύλλα, Κυπαρίσσου
10/06/2016 στο δημοτικό γήπεδο Ν. Αλικαρνασσού, για την περιοχή Ν. Αλικαρνασσού, Καλλιθέας, Κατσαμπά, Πόρου.

Βασικός στόχος των Village Camp είναι η συμμετοχή και όχι ο ανταγωνισμός καθώς και η αθλητική κοινωνικοποίηση των παιδιών μέσω του παιχνιδιού .
Για τις ανάγκες του προγράμματος οι μαθητές διαχωρίζονται σε ομάδες ανάλογα την ηλικία και καθοδηγούνται από εκπαιδευμένους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του προγράμματος «Αθλητισμός για Όλους».

Στα Village Camp συμβάλλουν επιμορφωτικά εθελοντικές ομάδες και φορείς της πόλης μας που προσφέρουν στους συμμετέχοντες σημαντικές πληροφορίες και γνώσεις για την ασφάλεια στο νερό, την οδική ασφάλεια, την διατροφή, την άσκηση, τις πρώτες βοήθειες και περιβαλλοντολογικά θέματα.

Τα Village Camp στηρίζονται από τους πολιτιστικούς συλλόγους και τα σχολεία κάθε περιοχής, την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Φροντίδας και Μαζικού Αθλητισμού Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ), την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ) και την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ (ΑΑΗ).

Village Camp στην περιφέρεια του Δήμου Ηρακλείου
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Στα υπόγεια του παγοποιείου - Το ιστορικό φρούριο Φιρκάς - Καθεδρικός Καθολικός ναός Χανίων ............. ............. ............. Η άγνωστη ταινία για τον Καζαντζάκη - Το κρητικό σπίτι στα Χανιά - Ζωντανά Καφενεία της Κρήτης ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Η Γεωργία Νταγάκη κάνει τα όνειρα πράξη - Ο Γαλλοαργεντινός Άβελ Σεστάκ - Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............