Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Ο Δήμος Ηρακλείου στην έκθεση «Greek Panorama» της Νέας Υόρκης


Στην πρώτη τουριστική έκθεση αφιερωμένη στην Ελλάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, στον σιδηροδρομικό σταθμό Grand Central από τις 11 έως τις 13 Μαΐου, συμμετείχε ο Δήμος Ηρακλείου, δια του Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού Gian Andrea Paolo Garancini. 


Στο περιθώριο της έκθεσης ο κ. Garancini και η κυρία Ευαγγελία Μπάκιντα, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, είχαν σειρά χρήσιμων επαφών, μεταξύ των οποίων και με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης κ. Πέτρο Γαλάτουλα καθώς και με άλλους εκπροσώπους σωματείων της ομογένειας, όπου συμφωνήθηκε στο άμεσο μέλλον να υπάρξει στενή συνεργασία με στόχο την προώθηση του Ηρακλείου ως πόλη - προορισμό, με βασικά όπλα τον πολιτισμό και την ιστορία.


Στην έκθεση συμμετείχαν Περιφέρειες (Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου), Δήμοι (Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Ρόδου, Χίου) εταιρίες, τουριστικοί πράκτορες, ξενοδοχεία κ.α. Πέρασαν χιλιάδες επισκέπτες, η προβολή του Δήμου Ηρακλείου υπήρξε πολύ σημαντική και επιβεβαιώθηκε ότι τόσο η Κρήτη όσο και το Ηράκλειο είναι ιδιαίτερα εμπορικά brand την δεδομένη στιγμή στον παγκόσμιο τουρισμό , με αυξητικές μάλιστα τάσεις.

ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο Ελβετός - Κρητικός οδοντίατρος Julien Grivel
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ