Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Διοργάνωση καλοκαιρινού Camp στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου

Στην διοργάνωση του 2ου Indoor Summer Camp, προχωράει η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου (A.A.H. OTA), στις εγκαταστάσεις του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στα Δύο Αοράκια.
Το Indoor Summer Camp, υλοποιείται εξ’ ολοκλήρου εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κλειστού από πτυχιούχους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, με καινοτόμες παιδαγωγικές διαδικασίες.


Στο Indoor Summer Camp, τα παιδιά μπορούν να γνωρίσουν βιωματικά παραολυμπιακά και ολυμπιακά αθλήματα, να κάνουν κατασκευές, να ενημερωθούν για το περιβάλλον, για θέματα διατροφής, για θέματα νέων τεχνολογιών, να ψυχαγωγηθούν και να αθληθούν σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.
Καινοτομία του 2ου Indoor Summer Camp, είναι η δημιουργία μιας ολόκληρης εβδομάδας με δράσεις εκτός του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου, στην οποία συμπεριλαμβάνονται επισκέψεις σε μουσεία, σε άλλα καλοκαιρινά camp, σε παραλίες, σε εργασιακούς χώρους κ.α..
Το Indoor Summer Camp, υλοποιείται σε επτά εβδομαδιαίες περιόδους από την Δευτέρα 19 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017.
Για πληροφορίες και επισκέψεις στον χώρο μετά από ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2810264560 / 2810264570 εσωτ. 576 & 591 (Email: indoorScamp@ aahaeota.gr, ISC@aahaeota.gr, Site: www.aahaeota.gr facebook/dakirakliou.
Έλληνες Πρωθυπουργοί στην ψάθα - 6 ιστορίες για τα Χριστούγεννα - Τα Εδέσματα των Χριστουγέννων .............> ............. .............
Το πλοίο Πορτοκαλής ήλιος - Ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό - Ο αγρός του φράγματος Αποσελέμη .............> ............. .............
Νίκος Ψιλάκης η πρωινή φωνή της Κρήτης - Ο Καλλιτέχνης τζαγκάρης Σπύρος Χαιρέτης - Άνθρωποι που ταιριάζουν τα φέσια τους ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............