Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Διοργάνωση καλοκαιρινού Camp στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου

Στην διοργάνωση του 2ου Indoor Summer Camp, προχωράει η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου (A.A.H. OTA), στις εγκαταστάσεις του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στα Δύο Αοράκια.
Το Indoor Summer Camp, υλοποιείται εξ’ ολοκλήρου εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κλειστού από πτυχιούχους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, με καινοτόμες παιδαγωγικές διαδικασίες.


Στο Indoor Summer Camp, τα παιδιά μπορούν να γνωρίσουν βιωματικά παραολυμπιακά και ολυμπιακά αθλήματα, να κάνουν κατασκευές, να ενημερωθούν για το περιβάλλον, για θέματα διατροφής, για θέματα νέων τεχνολογιών, να ψυχαγωγηθούν και να αθληθούν σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.
Καινοτομία του 2ου Indoor Summer Camp, είναι η δημιουργία μιας ολόκληρης εβδομάδας με δράσεις εκτός του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου, στην οποία συμπεριλαμβάνονται επισκέψεις σε μουσεία, σε άλλα καλοκαιρινά camp, σε παραλίες, σε εργασιακούς χώρους κ.α..
Το Indoor Summer Camp, υλοποιείται σε επτά εβδομαδιαίες περιόδους από την Δευτέρα 19 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017.
Για πληροφορίες και επισκέψεις στον χώρο μετά από ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2810264560 / 2810264570 εσωτ. 576 & 591 (Email: indoorScamp@ aahaeota.gr, ISC@aahaeota.gr, Site: www.aahaeota.gr facebook/dakirakliou.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η παραλία Βαθύ - Η παραλία Χρυσόστομος - Η παραλία Φυλακή - Η παραλία Μύρτος ............. ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πολυφωτογραφημένα μέρη της Κρήτης - Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη - Τα γεφυράκια στις Καλύβες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το παραδοσιακό χωριό Δράπανος ............. Η παραθαλάσσια Παλαιόχωρα ............. Το χωριό Κεφαλάς Αποκορώνου ............. Το παραδοσιακό χωριό Βρύσες .............

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........