Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Συγκάτοικοι στην πόλη η επιτυχημένη δράση του δήμου Ηρακλείου


Για δεύτερη φορά στο κυνοκομείο Ηρακλείου οι Εθελοντές Κτηνίατροι από το πρόγραμμα ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΚΡΗΤΗ 2017
Συγκινητική η προσπάθεια των εθελοντών κτηνιάτρων και των εργαζομένων στο κυνοκομείο Ηρακλείου αφού μέσα σε διάστημα λίγων μηνών πραγματοποιείται δεύτερο πρόγραμμα στειρώσεων για ΑΔΕΣΠΟΤΑ σκυλιά του Δήμου μας.Εκτός από τις δεκάδες στειρώσεις, η ομάδα θα πραγματοποιήσει αρκετές δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις σε ζώα που είναι ήδη στις εγκαταστάσεις του ενδιαιτήματος.

Παρόλες τις τεράστιες δυσκολίες κρατάμε το κυνοκομείο και το κτηνιατρείο του Δήμου σε υψηλότατο επίπεδο και με την συμβολή των εθελοντών κτηνιάτρων επιτελούμε μια σπουδαία κοινωνική, περιβαλλοντική, και φιλοζωική προσφορά!
Στόχος μας να μονιμοποιήσουμε τη συνεργασία και σε τακτά χρονικά διαστήματα των δύο μηνών να στειρώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ζώα.


ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηρακλείο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............