Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Τουριστικός προορισμός με τρενάκι το Βυζαντινό μοναστήρι Παναγίας Γκουβερνιώτισσας.


Το τουριστικό τρενάκι της Χερσονήσου απόκτησε έναν νέο …σταθμό.
Στο πλαίσιο των οργανωμένων ξεναγήσεων που θα γίνονται καθημερινά στη Λαγκάδα, σε σημεία πολιτιστικού, ιστορικού , αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος και φυσικού κάλλους , εντάσσεται πλέον και το Βυζαντινό μοναστήρι Παναγία Γκουβερνιώτισσα.


Μετά από επαφές του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης «Παναγία Γκουβερνιώτισσα» με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης συμφωνήθηκε η ένταξη της μονής στα καθημερινά δρομολόγια.


Ήδη στα διαφημιστικά φυλλάδια της επιχείρησης “ train tour Hersonissos” έχει προστεθεί το Βυζαντινό μοναστήρι ως προορισμός και ξεκινούν οι επισκέψεις.
Ο Οργανισμός ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για την ανταπόκριση τους και για την στήριξη που προσφέρουν στην περιοχή.Τουριστικός προορισμός με τρενάκι το Βυζαντινό μοναστήρι Παναγίας Γκουβερνιώτισσας.
Ζεσταίνονται τα ρακοκάζανα - Το Όργωμα με το ξύλινο αλέτρι - Στη χώρα των Λωτοφάγων ............. ............. .............
Ο Ολλανδός Κρητικός Ευγένιος Γκέραρντ - Ο Κρητικός βιολόγος Φώτης Καφάτος - Όλα τα καλά δύσκολα - Κ. Μουδάτσος ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............