Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΟΚΚΟΡΑ ΚΡΑΣΑΤΟ



Υλικά:

1 κόκορας ή κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 βαθύ πιάτο τριμμένες ντομάτες
1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
αλάτι
πιπέρι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο


Εκτέλεση:

Κόβουμε σε μερίδες τον κόκορα ή το κοτόπουλο και το μαρινάρουμε για 2 ώρες σε κόκκινο κρασί. Το στραγγίζουμε και το σοτάρουμε στο ζεστό λάδι μέχρι να ροδίσει.
Μετά από μερικά λεπτά «σβήνουμε» με το κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε χοντροκομμένα, τις τριμμένες ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και 2 φλιτζάνια νερό. Αφήνουμε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα περίπου. Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι.



ΠΗΓΗ: http://www.rethymnoguide.gr/
Ζεσταίνονται τα ρακοκάζανα - Απο το Γαράζο στην αλυσίδα Χαλκιαδάκη - Στη χώρα των Λωτοφάγων ............. ............. .............
Ο Ολλανδός Κρητικός Ευγένιος Γκέραρντ - Ο Κρητικός βιολόγος Φώτης Καφάτος - Όλα τα καλά δύσκολα - Κ. Μουδάτσος ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............