Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

8η Παγκρήτια Συνάντηση Vespa στον Δήμο Χερσονήσου στις 26, 27 και 28 Μαΐου

Το 2010 έγινε η πρώτη συνάντηση στο Ηράκλειο από λάτρεις της Vespa από όλη την Κρήτη. Ακολούθησαν από τότε μέχρι και σήμερα πολλές συναντήσεις με συμμετέχοντες από όλη την Κρήτη και την Ελλάδα με την βοήθεια των τοπικών Vespa Clubs.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2017, θα πραγματοποιηθεί η 8η Παγκρήτια Συνάντηση Vespa, στην ανατολική πλευρά του νησιού, στη Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, στον Δήμο Χερσονήσου με βάση το Star Beach, το γνωστό παραθαλάσσιο fun –park, στις 26, 27 και 28 Μαΐου 2017.Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Heraklion Vespa Club και την υποστήριξη των υπολοίπων Vespa Clubs της Κρήτης σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και του Δήμου Χερσονήσου.
Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την συνάντηση το πρόγραμμα έχει ως εξής :

26 Μαΐου Παρασκευή, νωρίς το πρωί, άφιξη και καλωσόρισμα των συμμετεχόντων στο λιμάνι του Ηρακλείου.
27 Μαΐου Σάββατο, 11 το πρωί έναρξη 8ης Παγκρήτιας Συνάντησης με καλωσόρισμα και αναχώρηση της Βεσποεκδρομής στην ενδοχώρα για περίπου 46 χλμ. Στις 11:30 άφιξη στο Μοχό με υποδοχή και κέρασμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο. Στις 12:20 άφιξη στο Αβδού όπου γίνεται περιήγηση στο παραδοσιακό χωριό και στις 13:30 αναχώρηση για το Star beach. To απόγευμα, στις 18:00 με 19:30 θα γίνουν τα καλλιστεία στο μικρό αμφιθέατρο, στο λιμάνι της Χερσονήσου κοντά στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, με καλωσόρισμα του Δήμου Χερσονήσου.
28 Μαΐου Κυριακή, 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η έναρξη παιχνιδιών και ο τελικός καλλιστείων στο Star Beach και στις 13:30 θα γίνουν οι βραβεύσεις των διαγωνισμών, παιχνιδιών και των καλλιστείων.
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ