Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Αναβίωσε για 4η χρονιά στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας το πανηγύρι του Αγίου ΚωσταντίνουΠραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Μαίου παραμονή της εορτής Αγίων Κωσταντίνου και Ελένης ο εσπερινός από τους ιερείς Μπελιμπασάκη και Τσικαλάκη παρουσία πλήθος πιστών.Μετά το πέρας της λειτουργίας, προσφέρθηκε κέρασμα από το εκκλησιαστικό συμβούλιο και του εορτάζοντες. 

Στη συνέχεια ο Πολιτιστικός Σύλλογος αναβίωσε για 4η χρονιά το "πανηγύρι του Αγίου Κων/νου' με ελεύθερη είσοδο. Στο πίσω μέρος της εκκλησίας στήθηκαν τραπέζια και καρέκλες για 100 άτομα και λίγο μετά τις 8 το "γλέντι" ξεκίνησε. Αρκετός κόσμος απόλαυσε μέχρι αργά κρέατα και άλλα εδέσματα που πρόσφεραν ο σύλλογος και παρευρισκόμενοι και διασκέδασε με παραδοσιακά τραγούδια. Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία παρουσία και πάλι αρκετών πιστών και μετά το πέρας προσφέρθηκαν καφές και διάφορα κεράσματα.

Ευχαριστούμε θερμά όσους παρευρέθηκαν τους Ιερείς και το εκκλησιαστικό συμβούλιο. Ανανεώντας το ραντεβού μας για του χρόνου, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία.

Εκ του Δ.Σ.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Μνημεία πεσόντων ηρώων και προτομές - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανηφορίσαμε στο χωριό Βορίτσι - Τα ιστορικά Ανώγεια - Το ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............