Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Αναβίωσε για 4η χρονιά στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας το πανηγύρι του Αγίου ΚωσταντίνουΠραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Μαίου παραμονή της εορτής Αγίων Κωσταντίνου και Ελένης ο εσπερινός από τους ιερείς Μπελιμπασάκη και Τσικαλάκη παρουσία πλήθος πιστών.Μετά το πέρας της λειτουργίας, προσφέρθηκε κέρασμα από το εκκλησιαστικό συμβούλιο και του εορτάζοντες. 

Στη συνέχεια ο Πολιτιστικός Σύλλογος αναβίωσε για 4η χρονιά το "πανηγύρι του Αγίου Κων/νου' με ελεύθερη είσοδο. Στο πίσω μέρος της εκκλησίας στήθηκαν τραπέζια και καρέκλες για 100 άτομα και λίγο μετά τις 8 το "γλέντι" ξεκίνησε. Αρκετός κόσμος απόλαυσε μέχρι αργά κρέατα και άλλα εδέσματα που πρόσφεραν ο σύλλογος και παρευρισκόμενοι και διασκέδασε με παραδοσιακά τραγούδια. Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία παρουσία και πάλι αρκετών πιστών και μετά το πέρας προσφέρθηκαν καφές και διάφορα κεράσματα.

Ευχαριστούμε θερμά όσους παρευρέθηκαν τους Ιερείς και το εκκλησιαστικό συμβούλιο. Ανανεώντας το ραντεβού μας για του χρόνου, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία.

Εκ του Δ.Σ.

Σας προτείνουμε Πολιτιστικές εκδηλώσεις σε περιοχές της Κρήτης

............. ............. ............. ............. ............. ............. ............. .............

Ναοί της ενορίας Κορφών - Καλοκαιρνός Μακρυγιαλλός - Αγιοι Ασκητές και Γεροντάδες

............. ............. .............

Το χωριό Αγιος Θωμάς - Κωδωνοστάσιο Μονής Τοπλού - Η ιερά μονή Αρετίου

............. ............. .............
............. .............
"/>

Σας προτείνουμε να ανακαλύψετε και να γευτείτε αγαπημένες παραλίες της Κρήτης

............. ............. ............. ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ