Ένα βιβλίο για παιδιά για την Πνευμονική Υπέρταση σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Ένα βιβλίο για παιδιά για την Πνευμονική Υπέρταση σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης»

Ένα βιβλίο για παιδιά για την Πνευμονική Υπέρταση …στο Ηράκλειο!
Γνωρίστε το!

Παρουσίαση την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, στις 18.00, στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης»!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών «Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας -H.P.H» γιορτάζει τα γενέθλια του Πόνγκο παρουσιάζοντας την ιστορία του σε μικρούς και μεγάλους στο Ηράκλειο Κρήτης.Το Βιβλίο, Πόνγκο, O Σπάνιος Μωβ Ελέφαντας είναι δημιούργημα της ασθενούς Ιωάννας Αλυσανδράτου, με εικονογράφηση της Εύης Δαμίρη.

«…Μπορεί τον Σπάνιο Μωβ Ελέφαντα Πόνγκο να μην το συναντήσετε ούτε στη Ζούγκλα ούτε στο τσίρκο αλλά σίγουρα θα συναντήσετε κάπου στη ζωή σας έναν Σπάνιο Ασθενή που θα κάνει τη Διαφορετικότητα του προτέρημα !!
Η ιστορία του είναι μια ιστορία ζωής και αγάπης που μαθαίνει μικρούς και μεγάλους να εντάσσουν τη διαφορετικότητα στη ζωή τους ως φυσιολογική.
Γνωρίστε το πρώτο Σπάνιο ζωάκι που δημιούργησε η φύση και διηγηθείτε την ιστορία του παντού…»

Ένα βραβευμένο βιβλίο στην Αμερική, ως μοναδικό εργαλείο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα σπάνια νοσήματα και ιδιαίτερα την νόσο της πνευμονικής υπέρτασης. Χαίρει δε της αναγνώρισης 20 ευρωπαϊκών χώρων, όπου κοινωφελείς σύλλογοι έχουν ζητήσει την μεταγλώττιση του βιβλίου στις εθνικές τους γλώσσες.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις και τα συγγραφικά δικαιώματα του βιβλίου θα διατεθούν υπέρ του Πανελληνίου Συλλόγου Ασθενών με το νόσημα της Πνευμονικής Υπέρτασης «Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας -H.P.H», με σκοπό την στήριξη και στελέχωση κλινικού ιατρείου της νόσου για την κάλυψη αναγκών παιδιών και ενηλίκων με πνευμονική υπέρταση στην Ελλάδα.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο βιβλιοπωλείο Δοκιμάκης (Καντανολέων 4) την Παρασκευή 28/4/2017 και ώρα 18:00.

Οι διοργανωτές συμπληρώνουν ακόμα:

Ευχαριστούμε θερμά το Βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκη» για τη φιλοξενία, καθώς και την κα Εμμανουέλα Λιναρδάκη για την πολύτιμη βοήθεια της.


Post Top Ad

.............