Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Με μια νέα ξεχωριστή ταινία με τίτλο: “S.O.S.” συμμετέχει σε διαγωνισμούς το 2ο Γυμνάσιο Χανίων

Στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό μαθητικών ταινιών μικρού μήκους του Υπουργείου Παιδείας καθώς και στο 9ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών “Πάμε Σινεμά” συμμετέχει το 2ο Γυμνάσιο Χανίων με μια νέα ξεχωριστή ταινία με τίτλο: “S.O.S.”
Η ταινία, που γυρίστηκε σε συνσυμμετέχει εργασία με το κινηματογραφικό εργαστήρι και τον Θοδωρή Θωμαδάκη,  αποτελεί έναν προβληματισμό από την αυξανόμενη χρήση κινητού τηλεφώνου και υπολογιστών.
Οπως σημειώνει ο διευθυντής του σχολείου και υπεύθυνος της κινηματογραφικής ομάδας, Αντώνης Αθανασάκης, «πρόκειται για τη νέα ταινία της κινηματογραφικής ομάδας του σχολείου μας σε συνεργασία με το κινηματογραφικό εργαστήρι και τον Θοδωρή Θωμαδάκη. Φέτος, μετά από πέντε συνεχή χρόνια λειτουργίας της κινηματογραφικής μας ομάδας, νομίζω ότι φτάσαμε σε υψηλά επίπεδα ωριμότητας και έτσι δημιουργήσαμε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή ταινία. Σκοπός μας είναι να προβληματιστούμε από την συνεχώς αυξανόμενη  χρήση και εξάρτηση από το κινητό τηλέφωνο και τους υπολογιστές και τους κινδύνους που αυτή ενέχει ως προς την αλλοίωση της ουσιαστικής επικοινωνίας και την απομόνωσης από την πραγματική ζωή».
Η ταινία έχει ανέβει στην ιστοσελίδα των “Χανιώτικων νέων” και στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο τυροκόμος Παύλος Παλιεράκης και το κατάστημα Έγγαλο στην Αθήνα απο το 1968
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ