Πασχαλινό παζάρι απο την στέγη ανηλίκων Ηρακλείου αύριο Σάββατο 1 Απριλίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Πασχαλινό παζάρι απο την στέγη ανηλίκων Ηρακλείου αύριο Σάββατο 1 Απριλίου

Το Σάββατο 1 Απριλίου 2017  θα πραγματοποιηθεί το Πασχαλινό Παζάρι μας στο Χώρο της Στέγης που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Πολυχρονάκη 5 στον Μασταμπά. Τηλ.2810310092,  από τις 10:00 το πρωί  έως τις 21:00 το βράδυ.
Οι εθελοντές αλλά και τα παιδιά της Στέγης έχουν ετοιμάσει με αγάπη και μεράκι υπέροχες κατασκευές, Λαμπάδες, στεφάνια, κάρτες κλπ με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για τις ανάγκες της Στέγης.
Η  Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου συμβάλλει ενεργά στη πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων που ενδέχεται να οδηγηθούν λόγω του οικογενειακού και κοινωνικού τους περιβάλλοντος ή άλλων συνθηκών και αιτιών.  Φιλοξενούνται σε 24ωρη βάση αγόρια ηλικίας 6-18 ετών με υλική και κοινωνική στήριξη σε αυτά  και στις οικογένειές τους με εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση, πολιτιστική καλλιέργεια και ψυχαγωγία.
Το προσωπικό της Στέγης συνεπικουρεί ομάδα εθελοντών που αναλαμβάνει το διάβασμα των παιδιών καθώς και την υλοποίηση δραστηριοτήτων (μουσική, χορός, αθλητικές δραστηριότητες, ξένες γλώσσες), εντός και εκτός της Στέγης.

Πασχαλινό παζάρι απο την στέγη ανηλίκων Ηρακλείου αύριο Σάββατο 1 Απριλίου

Post Top Ad

.............