Ημερίδα με θέμα τα κρίσιμα στάδια στην παραγωγή του ελαιολάδου αύριο Σάββατο 1 Απριλίου στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ημερίδα με θέμα τα κρίσιμα στάδια στην παραγωγή του ελαιολάδου αύριο Σάββατο 1 Απριλίου στο Ηράκλειο

Τα κρίσιμα στάδια στην παραγωγή ελαιολάδου υψηλής ποιότητας" είναι το θέμα που θα παρουσιάσουν διεξοδικά εξειδικευμένοι επιστήμονες, στελέχη και επιχειρηματίες του κλάδου, κατά τη διάρκεια ημερίδας, το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 στις 10:30 το πρωί, στο ξενοδοχείο GALAXY HOTEL, Λεωφόρος Δημοκρατίας 75, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Την ημερίδα διοργανώνει η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ με στόχο να ενημερώσει ελαιοπαραγωγούς, ελαιοτριβείς, τυποποιητές και εμπόρους ελαιολάδου για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, οι οποίες συμβάλλουν στην παραγωγή ελαιολάδου υψηλής ποιότητας.

Οι εισηγητές της ημερίδας είναι οι κ.κ. Οικονόμου Γιώργος, Καμβύσης Βασίλης, Χατζηγιάννη Γιώργιος, Μοχλούλης Άγγελος και τα θέματα τα οποία θα αναπτύξουν έχουν ως εξής:
Το επώνυμο ελαιόλαδο στη διεθνή αγορά

Παράγοντες που διαμορφώνουν την ποιότητα του ελαιολάδου
Η υπεραξία του τυποποιημένου προϊόντος
Η καινοτομία στην παραγωγή του ελαιολάδου: Το σύστημα PROTOREATTORE
Χορηγός της εκδήλωσης: PIERALISI.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Γραμματεία της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ», τηλ. 210-3238856, email: info@filaios.org


Ημερίδα με θέμα τα κρίσιμα στάδια στην παραγωγή του ελαιολάδου αύριο  Σάββατο 1 Απριλίου στο Ηράκλειο

Post Top Ad

.............