Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Οχι άλλος εμπαιγμός για τον δρόμο φώναξαν οι κάτοικοι της επαρχίας Σητείας


Με συνθήματα απο πλακάτ και με κλείσιμο του περιφερικού παραλιακού δρόμου Σητείας - Παλαίκαστρου αντέδρασαν σήμερα το πρωί της παρασκευής οι κάτοικοι της επαρχίας Σητείας .
Η ασφάλεια διέλευσης έφτασε σε τόσο χαμηλά επίπεδα και η απαγόρευση σαν καταπέλτης σε μια ολόκληρη κοινωνία που θα αποκλειστεί από την υπόλοιπη Κρητη.
Η μέχρι τώρα ανεκτική, ήπια και κόσμια στάση μας στο θέμα του παραλιακού της Σητείας, ξεχείλωσε και οι κάτοικοι ζητούν λύση εδώ και τώρα.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων . Η αποκατάσταση του δρόμου Πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα μια και το συγκεκριμένο κομμάτι της παραλιακής είναι αρκετά επικίνδυνο για τους πολίτες .
Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ο μοναδικός που συνδέει την Σητεία με τις πλέον τουριστικές περιοχές του νομού όπως το φοινικόδασος στο Βάι, το Παλαίκαστρο και τη Ζάκρο. 































ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Στα υπόγεια του παγοποιείου - Το ιστορικό φρούριο Φιρκάς - Καθεδρικός Καθολικός ναός Χανίων ............. ............. ............. Η άγνωστη ταινία για τον Καζαντζάκη - Το κρητικό σπίτι στα Χανιά - Ζωντανά Καφενεία της Κρήτης ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Η Γεωργία Νταγάκη κάνει τα όνειρα πράξη - Ο Γαλλοαργεντινός Άβελ Σεστάκ - Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............