Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου


Ο Δήμος Ηρακλείου διοργανώνει, σε συνεργασία με τις ομάδες κυνηγιού και ιδιαίτερα με την περυσινή νικήτρια «EUROGEKA», τις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις. «Τρέχω για την Καστρινή Αποκριά», 8ο παιδικό κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, πάρτι στο κέντρο της πόλης την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, καρναβαλική παρέλαση αλλά και το 15ο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού θα συμβάλλουν στη δημιουργία εορταστικού κλίματος στην πόλη του Ηρακλείου, θα δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ξεφύγουν από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να ακολουθήσουν τους ρυθμούς της Αποκριάς. 

Αναλυτικότερα:


Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, 2017
Ώρα Έναρξης, 18:00

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ LOGGIA
«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΡΙΝΗ ΑΠΟΚΡΙΑ» Διαδρομή 3.000 μέτρων εντός της πόλης με αφετηρία το Δημαρχείο Loggia


Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, 2017
Ώρα Έναρξης, 10:30

8ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ, (9 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ)
ΠΑΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Οι ομάδες ξεκινάνε παρέλαση από τη loggia στις 10:30 και κατευθύνονται στο Πάρκο Γεωργιάδη όπου θα διεξαχθεί φέτος το κυνήγι. Διοργάνωση: «EUROGEKA»


Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, 2017
Ώρα Έναρξης, 20:00

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ LOGGIA
ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ «ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» Χορός τραγούδι δρώμενα.


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, 2017
Ώρα Έναρξης, 16:00

ΧΑΝΙΩΠΟΡΤΑ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ, ΠΛΑΤΕΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ «ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ» Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει πάρτι στην Πλ. Ελευθερίας.


Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, 2017
Ώρα έναρξης, 11:00

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ LOGGIA «15Ο ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ» Διοργάνωση: «EUROGEKA»


Παράλληλα με τις πιο πάνω εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στους στεγασμένους χώρους του Δήμου.
(Θεατρικός Σταθμός, Ανδρόγεω, Πολιτιστικό Κέντρο, Βασιλική Αγ. Μάρκου).
Το πρόγραμμα αναλυτικά θα δημοσιευθεί σύντομα. Για πληροφορίες συμμέτοχης απευθυνθείτε στον κ. Γιώργο Τσαγκαράκη (Προέδρο ΔΗ.ΚΕ.Η.) 2813 409 838, 827 ή κ. Γιώργο Αντωνάκη (Καλλιτεχνικό Διευθυντή Δ.Η.) 2813 409 211,12.


ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το Άνεμος που μας πήγαινε Θεσσαλονίκη - Το πλοίο Αγία Γαλήνη - Τα δίδυμα πλοία Κάντια και Ρέθυμνο ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης - Ο ( Καπετάνιος ) Γιώργος Βαρδινογιάννης - Ο λυράρης Γιάννης Μπουντρονικόλας ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Καλό χωριό του δήμου Χερσονήσου - Το Μοναστηράκι του δήμου Ιεράπετρας - Το ιστορικό χωριό Μέλαμπες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σας προτείνουμε να δείτε

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............