Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Δείτε πως θα διαμορφωθεί ο καιρός αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη


Ένα βαρομετρικό χαμηλό καταφθάνει από τα Βορειοδυτικά της Κρήτης και αναμένεται να αλλάξει το σκηνικό του καιρού από το πρωί της Τρίτης. Βροχές θα σημειωθούν αρχικά στη Δυτική Κρήτη, με μεγαλύτερες εντάσεις κυρίως στα Νότια όπου δεν αποκλείεται να σημειωθούν πρόσκαιρα και τοπικές καταιγίδες. Νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους και ανατολικότερα αλλά οι πιθανότητες για εκδήλωση έστω και ασθενών φαινομένων είναι αρκετά περιορισμένες και μόνο σε τοπικό επίπεδο. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από Νότιες διευθύνσεις , το πρωί λίγο ενισχυμένοι στα 4 -5 , τοπικά έως και τα 6 Μποφώρ, ενώ λίγο αργότερα αναμένεται να εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση με την ελάχιστη στους 10 C και τη μέγιστη έως τους 15 C στη δυτική Κρήτη, ενώ στα ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.Την Τετάρτη αναμένεται  να σημειωθούν παροδικές  βροχές σε ολόκληρο το νησί , κατά τόπους τα φαινόμενα θα έχουν μία μέτρια ένταση. Από τις απογευματινές ώρες αναμένεται γρήγορη βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι και πάλι αρχικά από Νότιες διευθύνσεις με ένταση έως και τα 4 Μποφώρ, θα εξασθενήσουν όμως πολύ γρήγορα και από το απόγευμα θα στραφούν από Βόρειες διευθύνσεις με ένταση στα 3 – 4 Μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με την Τρίτη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι πολύ καλός με λίγες μόνο νεφώσεις οι οποίες όμως θα αυξηθούν μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από Α – ΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Ένα νέο Βαρομετρικό χαμηλό προσεγγίζει και πάλι  από τα Δυτικά της Κρήτης επαναφέροντας τις βροχές από την Παρασκευή. Ταυτόχρονα το Βόρειο ψυχρό ρεύμα αποκαθίσταται στο Αιγαίο και πολύ γρήγορα θα επηρεάσει και την Κρήτη, συνεχίζοντας τις βροχές, ενισχύοντας τους Βόρειους ανέμους  και προκαλώντας αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Δείτε πως θα διαμορφωθεί ο καιρός αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Μνημεία πεσόντων ηρώων και προτομές - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Εκδρομή στην Ψαρή Φοράδα - Το ιστορικό χωριό Ανώγεια - Το ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............