Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ» ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΡΙΟ 2016

Ο Πρόεδρος του σωματείου ΑμεΑ «Μεγαλόνησος», κ. Καπελλάκης Γιώργος, ο Αντιπρόεδρος κ.  Στεφανουδάκης Μανόλης,ο Γενικός Γραμματέας κ. Αγιομυργιαννάκης Σάββας και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Άρης Μαρκάκης,παραβρέθηκαν στην ετήσια γιορτή τουΠαραολυμπιακού Κινήματος που διοργάνωσε η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή Ε.Π.Ε. και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, στο ξενοδοχείο Novotel στην Αθήνα.     Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν θέση στην 1η οκτάδα κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων που έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ρίο.
Επίσης, βραβεύτηκαν οι προπονητές των αθλητών, αλλά και οι χορηγοί της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για την προσφορά τους στο Παραολυμπιακό Κίνημα.

     Ξεχωριστή στιγμή για το σωματείο αποτέλεσε η βράβευση των αθλητών μας, του χρυσού Παραολυμπιονίκη του Ρίο στον Ακοντισμό Στεφανουδάκη Μανόλη, αλλά και του Τσαπατάκη Αντώνη που κατέκτησε την 4η θέση στην Κολύμβηση. 
Ζεσταίνονται τα ρακοκάζανα - Το Όργωμα με το ξύλινο αλέτρι - Η περιοχή της Βίγλας στο Ηράκλειο ............. ............. .............
Ο τραγουδοποιός Γιάννης Χαρούλης - Γιώργης Καλομοίρης ή Γιοργαντός - Όλα τα καλά δύσκολα - του Κ. Μουδάτσου ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............