Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Σε Εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στην οδό Ούλαφ Πάλμε θα προχωρήσει αύριο Τρίτη ο δήμος Ηρακλείου

Το Τμήμα Οδοποιίας του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνει ότι αύριο, Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017, ξεκινάνε εργασίες επί της οδού Ούλαφ Πάλμε στα πλαίσια του έργου «Ανακατασκευή ασφαλτικών οδοστρωμάτων».
Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης του εν λόγω έργου, επί της οδού Ούλαφ Πάλμε (από το τέλος της ανάπλασης και έως 350μ. καθώς και 100μ.πριν το τελευταίο στένεμα προς τον κεντρικό δρόμο Βασιλειών)


Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κυκλοφορία θα διακόπτεται και θα διεξάγεται μόνο στο ένα ρεύμα, ανά μία κατεύθυνση κάθε φορά και θα ρυθμίζεται με την βοήθεια σημαιοφόρων.
Μετά την εκτέλεση του φρεζαρίσματος και κατά την διάρκεια της νύχτας, θα τοποθετηθεί η κατάλληλη σήμανση και φωτισμός ειδοποίησης.
Η διάρκεια των παραπάνω εργασιών θα διαρκέσει περίπου τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.
Ζεσταίνονται τα ρακοκάζανα - Το Όργωμα με το ξύλινο αλέτρι - Στη χώρα των Λωτοφάγων ............. ............. .............
Ο Ολλανδός Κρητικός Ευγένιος Γκέραρντ - Ο Κρητικός βιολόγος Φώτης Καφάτος - Όλα τα καλά δύσκολα - Κ. Μουδάτσος ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............