Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Στις εργασίες ενίσχυσης του πρανούς στο Κορώνι Μαγαρά ο δήμαρχος Ηρακλείου

Σε αυτοψία στο έργο ενίσχυσης του πρανούς , στην πάροδο της οδού Μνησικλή, στην περιοχή Κορώνη – Μαγαρά, προέβη το πρωί της Τρίτης 10 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Γιάννη Αναστασάκη, τον Ειδικό Σύμβουλό του κ. Στέλιο Μικράκη και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.


Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τη βέλτιστη επιλογή αντιστήριξης του πρανούς με την εξειδικευμένη τεχνική διαδικασία των αγκυρώσεων, τα προβλήματα που ξεπεράστηκαν και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου.
Με το έργο αυτό αντιμετωπίζεται η ασφάλεια του πρανούς για την διάνοιξη του σχεδίου πόλης, καθώς αποκαθίσταται η ευστάθειά του και θωρακίζεται έναντι της διάβρωσης από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Την εντολή για την κατεπείγουσα έναρξη του έργου έδωσε τον Δεκέμβριο του 2016 ο Δήμαρχος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Κρίναμε απαραίτητη την συγκεκριμένη παρέμβαση για την ασφάλεια τόσο των κατοίκων που διαμένουν στις υπερκείμενες οικοδομές, όσο και των διερχομένων. Ευελπιστούμε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, ωστόσο κάθε μέρα εργασιών που περνά καθιστά το σημείο ασφαλέστερο, πράγμα που αποτελεί βασική προτεραιότητα για εμάς».

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Μνημεία πεσόντων ηρώων και προτομές - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Εκδρομή στην Ψαρή Φοράδα - Το ιστορικό χωριό Ανώγεια - Το ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............