Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρία Καλογεράκη για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων

Μετά την έντονη χιονόπτωση των τελευταίων ημερών αλλά και τον παγετό που δημιουργήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, η Πολιτική Προστασία του Δήμου ενημερώνει δημότες και επισκέπτες ότι, το οδικό δημοτικό και αγροτικό δίκτυο έχει αποκατασταθεί πλήρως και τα όποια μικροπροβλήματα εκκρεμούν, θα αντιμετωπισθούν άμεσα.    Ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρίας Καλογεράκης, ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων και των όσων προβλημάτων παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες, καθώς και τους δημότες για την κατανόηση τους, δεδομένων των συνθηκών. 
Τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων, για την άψογη συνεργασία και την έγκαιρη παρέμβαση τους.
Τους χειριστές των μηχανημάτων αλλά και τους υπαλλήλους του δήμου που εργάστηκαν σκληρά και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Τους εθελοντές, οι οποίοι με ιδιωτικά μέσα και αγροτικά μηχανήματα, συνέβαλλαν τα μέγιστα για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
Τους δημότες που βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με το μηχανισμό και την πολιτική προστασία του δήμου για να ενημερώνουν για ότι πρόβλημα παρουσιαζόταν.
    Η επόμενη μέρα βρίσκει το Δήμο Μινώα Πεδιάδας να αντιμετωπίζει προβλήματα στο δίκτυο ύδρευσης και άρδευσης εξαιτίας της συστολής – διαστολής λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Προβλήματα επίσης καταγράφονται και στην επαρχιακή δημοτική και αγροτική οδοποιία απόρροια των έντονων καιρικών φαινομένων.

    Ο μηχανισμός του δήμου συνεχίζει την προσπάθεια καταγραφής και αποκατάστασης αυτών των προβλημάτων, ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει για μία ακόμη φορά η κατανόηση και η συμπαράσταση των δημοτών. 
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Οι παραδοσιακές Αρχάνες - Τα Σακτούρια στο νότιο Ρέθυμνο - Ο οικισμός Γεράνι Ρεθύμνης ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Η Σερβάντα με τα καλά σερβίτσια - Κρητικοί στη Κύπρο παίζουν Κινέζικα - Ναός Αγίου Γεωργίου του Σαμακίδη ............. ............. ............. Πού ‘ναι η Χώρα τω Σφακιώ - Το ιστορικό φρούριο Φιρκάς - Το Ναυτικό μουσείο Κρήτης στα Χανιά ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο φωτογράφος Γιώργος Τσούμπας - Η συγγραφέας Βαγγελιώ Καρακατσάνη - Ο Μανόλης Λεράκης και το αβοκάντο ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............