« Μητρικός Θηλασμός: Από το Α ως το Ω » το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

« Μητρικός Θηλασμός: Από το Α ως το Ω » το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο

Σας περιμένουμε στην Εορταστική Συνάντηση και Κοπή Πίτας της Ομάδας μας, όπου θα δημιουργήσουμε 3 θεματικούς κύκλους συζήτησης (Εγκυμοσύνη, Θηλασμός Μωρού, Θηλασμός Νηπίου) με κεντρικό θέμα: « Μητρικός Θηλασμός: Από το Α ως το Ω »
Θα συζητήσουμε για τις εμπειρίες μας, τους προβληματισμούς μας αλλά και την ιδιαίτερη σχέση του θηλασμού από την εγκυμοσύνη μέχρι και τον αποθηλασμό. Ελάτε να νιώσετε τη χαρά της υποστήριξης μητέρας προς μητέρα, να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες πληροφορίες για θέματα θηλασμού και να γνωρίσετε μητέρες με κοινά ενδιαφέροντα και φιλοσοφία. Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι Σύμβουλοι Θηλασμού της LLLI, οι οποίες είναι ειδικά εκπαιδευμένες, στην οικογένεια του Διεθνούς Συνδέσμου Θηλασμού, μητέρες, που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017
11:00 π.μ.- 2:00 μ.μ.
Χώρος Συνάντησης:
Στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Πολιτιστικού
Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου (Λεωφ. Ν. Πλαστήρα 10)
Ευγενική χορηγία χώρου: Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Τουρισμού και Ανάπτυξης Ηρακλείου (ΔΕΠΤΑΗ Α.Ε ΟΤΑ)
Σε κάθε Συνάντηση μοιραζόμαστε ανησυχίες και ερωτήματα για τον θηλασμό ακόμη κι αν δεν αναφέρονται στο συγκεκριμένο θέμα της ημέρας.
Αν θέλετε να φέρετε κάτι προτιμήστε ένα μικρό, υγιεινό κέρασμα για να μοιραστούμε!
Μπορείτε να έρθετε μαζί με το μπαμπά και φυσικά το μωρό σας ή το νήπιό σας. Θερμή παράκληση, για την καλή υγεία όλων μας, μην έρχεστε στις Συναντήσεις αν εσείς ή το παιδάκι σας νιώθετε αδιαθεσία ή είστε άρρωστοι.

« Μητρικός Θηλασμός: Από το Α ως το Ω » το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο

Post Top Ad

.............