1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου απο 13 Μαίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου απο 13 Μαίου

H  Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου Κρήτης έχει την τιμή να σας ενημερώσει ότι διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο  Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου  από τις 13 ΜΑΙΟΥ έως 21 ΜΑΙΟΥ  2017 στο ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. 
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στον ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  (χωρητικότητας 350 θέσεων) και θα συμμετέχουν επτά (7) θεατρικές ομάδες από ολόκληρη την Ελλάδα την Κύπρο και απόδημο  Ελληνισμό.
Η κριτική επιτροπή θα περιλαμβάνει  κριτές από τον χώρο του θεάτρου και της τέχνης, η οποία θα απονείμει τα εξής βραβεία:
 Βραβεία Α’-Β’-Γ’ καλύτερης παράστασης-Σκηνοθεσίας –Επιλογής έργου- Μουσικής σύνθεσης-Μουσικής επιμέλειας - Σκηνικών-Κοστουμιών -Χορογραφίας- Κίνησης - Φωτισμού - Α’ ανδρικού ρόλου-Α’ γυναικείου ρόλου - Β’ ανδρικού ρόλου- Β’ γυναικείου ρόλου - Προγράμματος – Καλύτερης Αφίσας. Επίσης, ειδικά βραβεία θα απονείμει το κοινό  και συγκεκριμένα Α,Β,Γ καλύτερης παράστασης  έχοντας πρώτα παρακολουθήσει όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ αυστηρά με κάρτα μέλους. 
Για την συμμετοχή στο Φεστιβάλ οι ενδιαφερόμενοι είναι αναγκαίο να προχωρήσουν στην αίτηση συμμετοχής τους ως εξής:
 Μέσω Ταχυδρομείου, e-mail, ή Courier  μέχρι   το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 (σφραγίδα ταχυδρομείου) η courier στην διεύθυνση Γ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ 70 Τ.Κ 71305  ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
·Αίτηση και  βιογραφικό θεατρικού σχήματος
· Άδεια συγγραφέα ή του μεταφραστή ή της εταιρείας Ελλήνων θεατρικών    συγγραφέων ή άλλου νομίμου φορέα.
· Πρόγραμμα
· Αφίσα
· DVD της συγκεκριμένης  παράστασης με τα συγκεκριμένα άτομα που θα παίξουν
· Φωτογραφίες της θεατρικής παράστασης

ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ   ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ
Οι διοργανωτές θα αναλάβουν την εξασφάλιση διαμονής  των μελών των θιάσων  σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου μια βραδιά και ενός γεύματος   για  τα  διαγωνιζόμενα σχήματα   αμέσως μετά την παράσταση . Επίσης  θα αναλάβουν την  διαμονή  2 ατόμων ανά θίασο την βραδιά της απονομής και τελετής  λήξης. Έχει εξασφαλισθεί έκπτωση  στα εισιτήρια σε όλα τα μέλη των θιάσων και των οχημάτων  τους  με πλοίο της γραμμής. Η τελική έκπτωση θα οριστικοποιηθεί σύντομα.
 Τα έξοδα μεταφοράς αναλαμβάνει ο μεταφερόμενος θίασος .Πρέπει, τέλος,  να σημειωθεί πως στο θέατρο θα υπάρχει ο απαιτούμενος  βασικός φωτισμός και ήχος.
Η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου Κρήτης φιλοδοξεί να οργανώσει ένα άρτιο φεστιβάλ αντάξιο του πολιτισμού και της ιστορίας της ΚΡΗΤΗΣ και να αναδείξει τις αρετές και την φιλοξενία της.Θα οργανωθούν μικρές αποδράσεις (Κνωσσός,ιστορικό μουσείο,ενυδρείο Γουβών κ.α.) για μια αξέχαστη παραμονή στον τόπο μας.

1ο Πανελλήνιο  Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου  απο 13 Μαίου

Post Top Ad

.............