Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Η νέα τηλεοπτική εκπομπή YES I DO με την Κωσταντίνα Παπαδοπούλου στην τηλεόραση vCRETA


Επέστρεψε δυναμικά στην μικρή οθόνη η Κωσταντίνα Παπαδοπούλου.
Με την ολοκαίνουργια εκπομπή  ( YES I DO ) που προβάλεται απο την τηλεόραση CRETA  κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα αλλά και με επαναλήψεις την Κυριακή στις 6 το απόγευμα, την Δευτέρα και την Τετάρτη στις 22.15 το βράδυ.



Η Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες , επιστρέφει στην τηλεόραση Creta. Από νεαρή ηλικία και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, στο τομέα της δημοσιογραφίας , ανήκε στο δυναμικό της τηλεόρασης Creta με πληθώρα εκπομπών - κυρίως ψυχαγωγικού χαρακτήρα -στο ενεργητικό της.
Μετά "Night Action" και τo " Just Married " την μοναδική εκπομπή για γάμο στην Ελλάδα, επιστρέφει με κάτι ήδη γνώριμο αφού κι αυτή τη σεζόν λέμε « Yes I Do»
Η εκπομπή « Yes I Do» , θα δίνει συμβουλές για τα νέα ζευγάρια γύρω από το γάμο, τη βάπτιση , το σπίτι και όχι μόνο.


Η προβολή της εκπομπής « Yes I Do» θα είναι εβδομαδιαία με αρκετές επαναλήψεις, όπου κορυφαίες επιχειρήσεις του τόπου μας θα προβάλλονται συνεχώς με ιδέες και προτάσεις γύρω από τα πιο σημαντικά κοινωνικά γεγονότα της ζωής μας.
Με την αξιοπιστία της τηλεόρασης Creta και την έμπειρη παρουσία της Κωσνταντίνας Παπαδοπούλου , η πιο glamour εκπομπή της τηλεόρασης είναι γεγονός, με πολύ μόδα, ομορφιά και φρέσκες ιδέες για το γάμο των ονείρων σας ή την βάπτιση του παιδιού σας.
Ιδέες και λύσεις για το νέο σας σπίτι από την δημιουργία του έως την διακόσμηση ή για την ανανέωση του ήδη υπάρχον, είναι άλλος ένας λόγος να μας πείτε και εσείς «Yes I Do» .





Πρώτη προβολή Σάββατο 18.00
Άλλες προβολές : Κυριακή 18.00 (E) , Δευτέρα 22.15 (E) , Τετάρτη : 22.15 (E) , Πέμπτη 14.20 (E).
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηράκλειο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............