info@kritipoliskaihoria.gr - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ, info@kritipoliskaihoria.gr - kritipolis@hotmail.com - ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ, info@kritipoliskaihoria.gr - ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ - info@kritipoliskaihoria.gr

ΦΕΤΟΣ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΥΧΗΤΗΡΙΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ UNISEF

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ        
Η Χριστουγεννιάτικη Συλλογή παρέχει στους φίλους της UNICEF τη δυνατότητα μοναδικών επιλογών ευχετηρίων καρτών με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όλα σε άριστη ποιότητα. Όλοι θα βρουν την κατάλληλη κάρτα ή το δώρο να συνοδεύσουν τις ευχές τους, παιχνίδια, διακοσμητικά και ημερολόγια για το 2017. Επίσης υπάρχουν στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και πολλά άλλα από την πιο μικρή ηλικία.
Φέτος προτείνεται και πάλι μια ιδιαίτερη νέα σειρά από γούρια και διακοσμητικά ρόδια που θα φέρουν καλοτυχία στα σπίτια των φίλων της UNICEF.
Οι εταιρίες και οι επιχειρήσεις μπορούν να στείλουν ευχές στους πελάτες, τους συναδέλφους  τους φίλους αλλά και τα παιδιά των εργαζομένων  δείχνοντας συγχρόνως, την αφοσίωσή τους στα παιδιά όλου του κόσμου. Αυστηρά επιλεγμένες, δημιουργικές και πολυτελείς κάρτες και εξαιρετικά επιχειρηματικά δώρα (ημερολόγια γραφείου/ημέρας, ατζέντες τσέπης, διακοσμητικά είδη και πολλά άλλα), θα αποτελέσουν τον τέλειο συνδυασμό εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.
Η UNICEF, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εθελοντικές συνεισφορές προσκαλεί τους υποστηρικτές των παιδιών να ενισχύσουν την προσπάθειά της δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να απολαύσουν τα δικαιώματά τους στην επιβίωση, την ανάπτυξη, την προστασία και τη συμμετοχή.
Καθώς, η προστασία των ευάλωτων παιδιών σε κάθε γωνιά της γης αποτελεί προτεραιότητα για τη UNICEF, δε θα μπορούσε να μην είναι υποστηρικτική στο δράμα των παιδιών και των οικογενειών τους, που εκτοπίζονται από τις πατρίδες τους.
 Η UNICEF βρίσκεται όπου υπάρχει άμεση ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία και στις γειτονικές χώρες, για να εξασφαλίσει στα παιδιά, απαραίτητες και σωτήριες προμήθειες, όπως καθαρό νερό, ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.
Είναι, επίσης, παρούσα και στα κέντρα υποδοχής των προσφύγων και μεταναστών στις ευρωπαϊκές χώρες όπου έχει ήδη ενεργή παρουσία και δράση και έχει παράσχει τον απαραίτητο εξοπλισμό. Στη Σερβία αλλά και στη FYROM, η UNICEF έχει επίσης δημιουργήσει αντίστοιχους χώρους φιλικούς προς τα παιδιά, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή διατροφή, η υγιεινή και η προσωρινή διαμονή τους.
Σε βιομηχανικές χώρες όπως η Ελλάδα, η Σλοβενία, η Ουγγαρία, η Γερμανία και άλλες, βρίσκονται σε εξέλιξη αξιολογήσεις των αναγκών ώστε να προσφέρουν την ανάλογη υποστήριξη σε συνεργασία με τις αρχές των χωρών αυτών.
Για τις τηλεφωνικές παραγγελίες ιδιωτών και επιχειρήσεων υπάρχει σε 24ωρη λειτουργία, 7 μέρες την εβδομάδα,
η γραμμή 801 500 12345.
Επίσης είναι διαθέσιμο τηλέφωνο το 210 72 55 555 (9π.μ. - 4μ.μ.) από Δευτέρα έως Παρασκευή
και το fax 210 72 52 555.
Όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές της UNICEF μπορούν να επισκεφτούν, να δουν και να επιλέξουν είδη από ολόκληρη τη συλλογή μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της UNICEF, www.unicef.gr
Ακόμα τα προϊόντα μπορούν να τα βρουν :
στα καταστήματα UNICEF:
Αθήνα - Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη, τηλ: 210 77 99 056
Θεσσαλονίκη - Ι. Δέλλιου 2 Πλ. Συντριβανίου, τηλ: 2310 286 916
στα περίπτερα UNICEF:
Αθήνα - Πλ. Κοραή, Κοραή & Σταδίου
Γλυφάδα - Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγγέλου Μεταξά
Πειραιάς - Πλ. Κοραή & Ηρώων Πολυτεχνείου
Golden Hall - Μαρούσι
ΙΚΕΑ Αθήνας (Αεροδρόμιου και Κηφισού), Θεσσαλονίκης και Λάρισας
Τέλος κάρτες της UNICEF διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών του Δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.
Επίσης, στα ΕΛΤΑ.
Published by ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Si vous n'avez pas eu la chance de prendre dans tous.
Follow us Google+.

Επίσκεψη στο παραδοσιακό χωριό Αποδούλου

Υμνοι και μελωδίες στο πνευμ. κέντρο Παναγίτσας

Καφενείο αναμνήσεων - Το άγαλμα της Ελευθερίας

ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ

Δείτε τα δημοφιλή άρθρα της εβομάδας

Ανακαλύψτε περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα

Σας προτείνουμε να δείτε

Γυρίσματα της ταινίας για την ζωή του Ν.Καζαντζάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι ειδήσεων

Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας

Powered by Blogger.