Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τους συνάνθρώπους μας που υποφέρουν στον δήμο Ηρακλείου

Πολλοί άνθρωποι, εθελοντές και υπηρεσίες και φορείς μεριμνούν σε καθημερινή βάση ώστε να μην λείψει η φροντίδα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από μια στέγη και φαγητό.




Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Καναβάκη με αφορμή τη διανυκτέρευση του Κέντρου Αστέγων, που θα επαναλαμβάνεται όταν οι καιρικές συνθήκες το επιβάλλουν ευχαριστεί για τη συνεργασία και την υποστήριξή τους τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας κύριο Μαρίνο Παττακό και τη Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου, την Ελληνική Αστυνομία, το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου-Κοινωνική Υπηρεσία & Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και την ΠΡΟΤΕΚΤΑ για την εθελοντική παρουσία τους στο Κέντρο τις ώρες που παρέμεινε ανοικτό.

Επίσης τα Ιδρύματα Καλοκαιρινού και το 3ο & 4ο Προσκοπικό Δίκτυο Ηρακλείου για την προσφορά φαγητού, καθώς και τα υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Ηρακλείου που εργάζονται στο Κέντρο Αστέγων και το προσωπικό φύλαξής του.
Ζεσταίνονται τα ρακοκάζανα - Το Όργωμα με το ξύλινο αλέτρι - Στη χώρα των Λωτοφάγων ............. ............. .............
Ο Ολλανδός Κρητικός Ευγένιος Γκέραρντ - Ο Κρητικός βιολόγος Φώτης Καφάτος - Όλα τα καλά δύσκολα - Κ. Μουδάτσος ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............